Sunday, October 23, 2011

when people around me starts a new phase of life.

Assalamualaikum :)

dah lama betul rasanya tak update blog ni.
class dah mula rasa pack, n kinda intense since
we're going to sit for some tests next week.

anyways, from previous posts ramai yg tanya betul ke sy bertunang?
the answer is of course lah tak kan. ahah.
i still have many commitment to my family, studies, own life, etc.
actually it's my 2nd brother punye majlis.
dah 27 thn dah pun, makanya harus lah cepat2 buat majlis kan.
i'm glad that he finally enganged to someone he really in love with.


muke happy umi n abah b4 gerak g vistana. suke lettew ;p

baju kak ema cantik sgt! katanya, housemate yg jahitkan.
untunglahh dapat housemate pandai jahit. sobs.

my family :) umar mmg tak boleh berenggang ngn my mum.
manja sgt. hmm, i miss damia n umar :'(

:)

sebenarnya last week sy balik kuantan sbb ada 2 majlis.
malam tu majlis abang, b4 that sy ke majlis tunang bestfriend dari form 1, fazreen!
tak sangka sangat yg my pajelimm sudah jadi tunangan orang.
masa skolah2 dulu pajelim nih stock garang2, tp cunn.
kire akak pengawas yg garang tp cun. pergh. tergoda tak? hehe.

masa pegi majlis fazreen tu rasa cam sebak pun ada.
sbb mcm taknak bagi lepas my bestie ngn org lain.
sumpah selfish taknak kongsi org kesayangan ngn sape2.
but yea, i'm happy for her. i really am.
after the event, we talked a lot about what we've been up to
since dah lama jugak tak dpt borak2 panjang.
she gave me some good advices n i couldn't agree more about it.
thanks sayang :)

she's pretty. n taken. lolz.

kawan2 sekolah yg masih rapat hingga kini. najat suke
betul buat expression gtuh. ahah


i love u.
i love us.
may Allah will lighten anything u'll go through :)


20 comments:

  1. tahniah buat abang fatin....semoga jodoh mereka berpanjangan :D

    ReplyDelete
  2. ooo...wat suspen jek kan yg entry lepas tuh.. :D

    ReplyDelete
  3. sukalah kapet merah bulu 2...dah ada idea dh bila nk wed nnt

    ReplyDelete
  4. Fatin, takde close up photo of Ema ke? Kak Nai tak kenai2 lagi orangnya...asyik dengar nama je...

    ReplyDelete
  5. lepas styudy..time lu plak nanti

    ReplyDelete
  6. Kak fatin...1 of ur friend,named artikah rite?she's my senior here actually... :)

    ReplyDelete
  7. exposed! HAHA.puas laa kitorg teka haritu. hado.apa pn congrats to them. :)

    ReplyDelete
  8. fatin punyer majlis jgn lupa jemput k :)

    ReplyDelete
  9. cantik nye majlis ne *berangan* LOL

    ReplyDelete
  10. congratez to both pasangan yang sudah dimiliki. semoga terus kekal abadi!

    ReplyDelete
  11. congrats to your brother and bestie,.seronok nya tgk persahabtan korunk, ceria and maih berkekalan,.hope korunk still together till the end ;)

    ReplyDelete
  12. nice blog....jemput jenguk blog kami balik ye?mana tau teringin nak g bercuti dgn fizo omar ke....

    http://galaxies-holidays.blogspot.com/2011/10/bersama-artis.html

    ReplyDelete
  13. thanks! ahaha.. sy lambat lagi lah korang. degree pun tak habis lagi ni. nak sambung master lagi. cari keje lagi. wuu, ntah2 30-an baru kawen. huah. tssk.

    yurp2! artikah tu my bestie ok! sape2 buli dea gtau sy eh? bg bom atom + nuklear kat org tu. hehe ;p

    lah.. najat yr cousin? kecik betul dunie! sy pun actually dah lama tak jumpe dea. bile jumpe dea that day byk gile cerita kuar. balik ktn nanti harus dating ngn najat :)

    ReplyDelete
  14. eika pkai bju putih..cam dy bertunang jgk je.. kekeke

    ReplyDelete