Tuesday, March 5, 2013

bfs restock peplum lace semulaaa.

Assalamualaikum and hi :)

seperti yang korang baca dekat tajuk entri ini. iya, u read it right. lolz. BFS update peplum lace semula, yeay dah restock! jom2 kita tengok blog dan facebook page BFS yuk!


peplum je tau. skirt dalam proses. bagi kami masa naaa. hihi. kalau rajin dan comel dan kiut dan miut silalah ke bfs ye. thanks! :)

23 comments:

  1. So cute and nice. Boleh belikan untuk bakal isteri ni hehehe. Lols. XD

    ReplyDelete
  2. cantik...pe saiz paling kecik? sbb sy ni kecik comey je... =)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. sesuai tak klau pregnant pakai? huhu

    ReplyDelete
  4. Salam..still de lg ke stok ni

    ReplyDelete
  5. cantik... berminat nk beli untuk someone...

    ReplyDelete
  6. Thanks for finally writing about > "bfs restock peplum lace semulaaa." < Liked it!

    Also visit my web blog - muscle building
    dvd

    ReplyDelete
  7. akak rasa kalau dipadankan dgn kain duyung lagi cantik taw!

    ReplyDelete
  8. ha ah la, shawl semua cantek2. ada kat BFS ke?

    ReplyDelete
  9. SERIOUSLY!! LAWA GILER!! Especially yg warna hijau n hitam tu... Haha nak syatu~~ =)

    ReplyDelete
  10. ada jual shawl tak?saya minat yg berbaju putih kain merah tu....

    ReplyDelete
  11. baju hitam 2...tuka denggan yg belah kanan sekali..mesti cantik...

    ReplyDelete
  12. mcmna nk order?

    ReplyDelete
  13. cantik...

    baju cantik, kulit pon mesti nak cantik gak kan....:)

    ReplyDelete