Sunday, March 3, 2013

video hana tunang. oh jeles.

Assalamualaikum and hi :)

ini adalah sambungan cerita tentang sedara sy yang cantik dan comel, Hana Maisurah. lolz. bila gambar2 yang kami lihat sangat cantik, kami amat berpuas hati. tapi bila tengok video yang team Creativo buat.. sigh! rasa macam nak bertunang sekarang! nampak harmoni sangaaats walaupun kiteorang bising dan melalut tak tahu apa kes nya. sangat pandai team2 ini semua menjadikan keluarga kami tampak sangat normal dimata orang lain. haha! 

tak2. memang kami normal pun. bising sikit je. tssk.

kalau nak tengok video tunang hana sila like page Creativo dulu. lepas tu boleh la tekan link ini untuk melihat. yeay! 

next entry pasal my bestie pulak kawin. memang musim orang kawin sekarang ini. finee. okbai.

p/s- team creativo ni sy kenal dah lama. they're my friends actually. hihi. thanks moez. d ghani and the gang!

7 comments:

  1. saw on twitter that you will make a 'pre-loved' !! cant waitt !!! :)

    ReplyDelete
  2. bila tuh kak fatin nak wat preloved ?

    ReplyDelete
  3. Baju tunang kawan awak tu cantik... simple yet cantik.. berkenan betol...

    ReplyDelete
  4. sweetnyer....

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. memang cool vid....nice dress...hehehe

    ReplyDelete