Friday, March 22, 2013

vacay yay!

 Assalamualaikum and hi,

For the past few weeks, i went to bed quite early. usually after 12 memang dah terbungkam tido. oh perangai. since memang nekad bila nak jadi bini orang, eh. bila nak jadi orang yang berjaya tak boleh tido dah selepas subuh. and it's workingg. hidup terasa sangat efficent dan produktif gittew. bahagia sangaat.

tapi bila tiap2 hari banyak kerja, tiba2 hidup rasa macam tak bersosial. i need to do something! bagai pucuk dicita ulam mendatang.. Royal Dutch Airlines or also known as KLM, gave me and my 4 friends free tickets to Jakarta! baruuu jugak la dapat confirmation ni so sebenarnya barang pun tak packing lagi padahal esok dah nak gerak. konon balik jakarta tu macam balik kampung je lah, padahal excited sampai sekarang pun tak tdo lagi sbb kegembiraan tuh dah terbawa2 kepada perangai hyperactive. u don't know when i'm hyperactive.. tadi baru je lepas sapu satu rumah, nih tengah fikir macam nak masak2. tatkala pukul 2.47pagi.. sangatlah motif untuk ai masak segala benda. sigh.

serius tak sabar nak pegi esoook. kami berlima dah bercadang nak jumpa awal2 so that boleh catch up cerita2 tentang diri memasing kann :)

ok back to KLM, actually this is my first time flying with KLM but frankly.. awal2 pun dah rasa sangat happy sebab website mereka yang sangat mesra pengguna. i like how easy it is to do online check in. semudah, 1,2,3! and kalau korang survey2 kat KLM ni kan.. harga dey all quite cheap tau sebenarnya (lebih kurang mcm Air Asia n Tiger Airways). patutlah my friends yang guna KLM memang sentiaaasaaa guna KLM tak tukar2. now i know ;)



nama rakan2 harus dirahsiakan buat seketika sebab.. saje! haha.. uolls kenal nye kawan2 comel iolls ni. hikeiddnkskuebnk. sebenarnya nak tulis hewhewhew tapi dreamer kacau. so takpe lah. comel jugak bahasa baru tu. 


thank you soooo muchh KLM sbb bagi iolls dengan kawan2 ticket business class! nak pengsan pun ada sebab baik sangat ;) definately will have fun in jakarta for the next 5 days. esok nak jumpe orang KLM and nak luahkan isi hati yang sangat2 terharu kat dey all. harus tulis surat atau skrip malam ni! hiks.

kalau korang nak tau apa yang sy dan rakan2 buat semasa di jakarta nanti, blh follow sy di instagram! sy update di sana. blh search : fatinsuhana. yeay! :)

till then, take care people!

19 comments:

  1. Dengan yuyu kan? ;D hehe. Wahh bestnya! Tc fatin!

    ReplyDelete
  2. salah sorang dari kawan2 tue yuyu zulaikha kann ? =)

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt ticket free.. .ohhhh!!!

    ReplyDelete
  4. bestnyaa dpt free tix. tke care & happy holiday =)

    ReplyDelete
  5. yup.. klm best.. we all slalu dpt voucher kalau any delay flights or any probs, in euro lg voucher dia.. seat besar, stewardress pown besar... ;p tp klu fly jauh, selesa la... have a nice trip. i'm sure u're gonna luv fly with them with their baggage allowances yg besssssssttt, HAPPY SHOPPING!

    ReplyDelete
  6. ngee seronoknya...stkat ni pandai book air asia aje la...

    ReplyDelete
  7. wah bestnye!!!selamat pergi dan pulang!! :D

    ReplyDelete
  8. wahhh!!! kak fatin kita nak pergi jakarta. best2! btw kak fatin, take care ya :D

    ReplyDelete
  9. seronoknya...anyway, take care =)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. bukan la dgn twin hehehe

    ReplyDelete
  11. Kan,,ngan cik yuyu kiut kan...
    Pheee..seronoknya g obersea..:-P

    ReplyDelete
  12. Take care awak :D enjoyyyy. Jeles saya tau hihi

    ReplyDelete
  13. Wah dapat tiket free ye..seronok betul..kalau ada kawan2 yang nak tarik diri, saya bleh je jadi replacement..hahaha

    ReplyDelete
  14. Wah..seronok dapat pegi jalan2...

    ReplyDelete
  15. wah..seronak dapat pegi jalan-jalan...hv a save journey!!!

    ReplyDelete