Monday, March 18, 2013

bosann.

Assalamualaikum and hi!

selalu sangat rasa nak tulis banyak benda tapi bila dah depan laptop.. banyak pulak hal nye kan. last2 dah tak tahu nak tulis apa padahal sebenarnya banyak benda nak tulis cuma kadang2 rasa macam tak perlu. maturity strikes! katenyee ;p

sometimes, nak jugak tulis my daily life sbb tiap2 hari buat kerja berlainan. i mean, i don't stick with routine (apart from posting parcel n reply customers email). u know.. macam pegi event.. pakai apa hari ni. ehmm. last2, gambar2 dalam camera tak transfer ke laptop sampai ke sudah. kalau ambil gambar sendiri tu kat instag je. seperti gambar2 sendiri yang konon suwit anyonyonyo hoih di bawah : 


thank u instag, jerawat ai kat dagu pun tak nampak. yeay!


gambar anak harus wajib ada. kang merajuk malam2 tutup muka kite dgn perut dia yg banyak lemak itu. tssk.
this is super random post. huhu! okok lepas ni akan ada lebih banyak pengisian. tata n take care people! :D


29 comments:

  1. asslamualaikum kak farah...
    im too curious and adore you akk.
    how if you share you wardrobe collection if not from bfs? exp..heels..!!
    make tutorial for your hijab style and make up tht you use, jelly kot akak lawaa.. weeee...
    and of course experience akak goes to umrah
    take care ~~asy

    ReplyDelete
  2. i love your skin hmmph oso jeolus :D

    ReplyDelete
  3. comel sgt dreamer tuuuu..
    jap, betul lah kn nama si comel tu dreamer kn? hihi

    ReplyDelete
  4. comeynye kucing tu...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. kak atenggggggggggggg omei :D

    ReplyDelete
  6. cantik la kak fatin ni..teringin nak jumpa kak fatin :)

    ReplyDelete
  7. lawa mata
    anak kucing pun comel jugak.hihi

    ReplyDelete
  8. cantiknya... fatin.. bulu mata jenama ape ea fatin pakai ntuk gmbar 2nd last tu?

    ReplyDelete
  9. knp ada kuceng kt bwh tu..
    eee...comei..geram.. nk bela kuceng gak tp sgt x digalakkan//
    bela hello kitty je la sudahnye..huhuk..

    ReplyDelete
  10. alahai comel sgt that cute lil cat.. hihi..

    ReplyDelete
  11. kak aten cantik!! kucing pulak omeyy sangat... >,<

    ReplyDelete
  12. Jadi, lepas ni kena rajin2 update tau. Hahaa

    ReplyDelete
  13. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=489268984469101&set=pb.484267214969278.-2207520000.1363751817&type=3&theater

    ni u ke?

    ReplyDelete
  14. mcm norjuma.. ade kena mengena ke?? ngeee

    ReplyDelete
  15. Salam Sis Fatin!

    Diharap sis dan readers semuanya sihat dan berseri-seri ;)

    Just nak inform to you and your lovely readers, sebagai penghargaan untuk sokongan anda, Teraju Sari Beauty akan memberikan PENGHANTARAN PERCUMA dengan setiap pembelian produk Essenseri:
    Skin Renew Facial Cleanser dan Serum Mist (Acne Reduction/Extra Whitening/Age Defying).

    Sila PM inbox www.facebook.com/TerajuSariBeauty/messages,
    email terajusaribeauty@gmail.com
    atau SMS 0133592675 untuk pembelian produk ini.
    *tertakluk kepada terma dan syarat*

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  16. Bulatnya mataaa..pipi pun bulat..hehehe

    ReplyDelete