Thursday, September 22, 2011

tak tertanggungkan.

Assalamualaikum.

currently being very busy with other commitment.
i'm organizing an Islamic fashion show at dewan Agung, UITM Shah Alam.
it will be held on 8th October (Saturday), 8:30pm-10:30pm.
tickets are open for sale :
students : rm10
public : rm20
it's a charity event. sumbangan anda akan diberikan kepada
kelab kecacatan fizikal selangor (KKFS) n pelajar kurang mampu uitm.
sambil buat event dan sambil bergembira, kita juga mampu menolong orang yg
lebih memerlukan :)

kalau berminat, details nanti sy akan inform later.
nak tidur pun dah tak senang.
tp tak apa, i love what i'm doing :)
korang datang yeeeeee. ahah.

btw, sajak ini dari wafi.
it suits me really well.
thanks oh. kau mmg sahabat sampai mati aku :')

:: tak tertanggungkan ::

dipuja-lambung bukan impinya
lelangit bintang bukan kiblatnya;

dia menadah bulan
menyambut yang tak tersambutkan
memikul yang tak terpikulkan

bahunya bertanggungkan seribu benda
namun tak tertahan dek sejuta daya

mata2 yang memujanya takkan rasa
cuma tau mengata-suka

dia dan waris riwayatnya cuma,
mengerti luka2 yang menghimpit jiwanya.

have a good day peeps!

p/s- can't wait to go to AKAR malam esok. :)

18 comments:

  1. bgosnyerr fatin..buat charity..keep up ur good work fatin :)

    ReplyDelete
  2. kita nak pergi la :D kalau nak jumpa kak fatin boleh ?? hehe student diploma free je masa tu :)

    ReplyDelete
  3. gudlark fatin!
    i wish i could go but tgh final exam la...
    suke jgk sajak wafi tu :)

    ReplyDelete
  4. good job fatin
    kalau ada kesempatan
    nk pegi.ahah
    *malu

    ReplyDelete
  5. sis,kalau berminat nk pergi kena byr kat sapa? :)

    ReplyDelete
  6. kalau sis dekat uitm arau kan best

    ReplyDelete
  7. dear.. i nak pi..dapat jumpa you kn.. t inform detail ok :)

    ReplyDelete
  8. salam sis. kalau nak g,mcm mana ye nak byr tiket? :)

    ReplyDelete
  9. kat UiTM shah alam ke?? wah dekat lah dkt tempat kitaorg..

    ReplyDelete
  10. ape yg akan ade kt event 2?

    ReplyDelete
  11. hey. .nice poem.hope the charity event going well. :)

    ReplyDelete
  12. lu organize islamic fashion show, best kalau bawa bini wa ni

    ReplyDelete
  13. wahhh..bestnye kalau dpt pegi..anyway..gud luck sis!!

    p/s: i'm using your pic in my entry...hope you dont mind...hehe

    ReplyDelete
  14. event ni bestlah! x rugi dtg malam td. :) congratz!!

    ReplyDelete