Thursday, September 15, 2011

working + girls day out + AnnasEaskey

Assalamualaikum :)

hari selasa lepas sbelum ke klinik sbb demam panas
sy ke curve dan mid valley bersama housemates kesayangan,
ninie n hanna. n ouh, abg ku juge, annaseaskey :)
diingatkan, hari selasa kami hanya ada satu class je okay. aha.

eventhough mmg dah rasa tak sedap badan tp sbb ada hal
yg perlu diuruskan, kugagahi juaaa.
tp betul lah, kalau kita betul2 set yg kita Insya-Allah akan
baik2 aja, tuhan akan tolong dengan izin-Nya :')

lepas selesai hal yg nak diuruskan, kami berempat jalan2 tanpa arah tujuan.
nak balik tapi macam taknak balik.
last2, jalan2 ikut je kemana kaki ni nak bergerak.
dah lama tak lepak ngn annas lama2, so that day terubat lah :)

sy mmg selamba je betulkan tudung depan org
sbb shawl sy besaar boleh buat selimut. org tak nampak pun sape.
*takde kene mengene. (-_-)

i gained weight. tp masih underweight. nasihat?

annas punye camera yg ohsemmm.

happy sgt jumpe brg lawa. tp tak beli pun. huuu.

excited yg teramat sgt. lebih2 lagi gambar first tu. huhu.

two of my best girls :)

annas taknak bg camera dea, camera hp pun boleyyyy ;p

shawls lover.

plain me.


motif?

i love this pic! ninie buat pout comel. hee.


walaupun drumstick sy besar, sy ttp suka gambar ini! hanna pose! hee.


gaye macam org sihat yg tak gaye nak kene admit wad. tssk.
thanks to my friends n annas yg sgt gila2 n fun!
i'm having so much fun that day.
nanti2 kite buat cemnih lagi okenggg. hee :))

take care people!

39 comments:

  1. sgt suke tgk pic mimik muke u 2, chomel, hehe~

    ReplyDelete
  2. omg , pash kite same la fatin !__! , haha

    ReplyDelete
  3. sangat gorgeous..!!luv it.. :D

    ReplyDelete
  4. my dear fatin suhana..
    u look so adorable..

    :)

    me like that so much

    ReplyDelete
  5. eeee suke suke suke sangat2
    suke sume gmbar di atas yeayyy
    da la kai baju wane ijau tu oh
    sgt awsame.. cantek sgt.. la huhu
    tingin kte nak kai pashmina cmtu
    ikut tuto fatin tp tk confidence lagi hee

    p/s : rumah kte kat meru ala tak jauh pun
    ngn punck alam tu ngee ;)

    ReplyDelete
  6. thumb up,semua picture cantik2 belaka.. :))

    ReplyDelete
  7. shawl besar lah bagus. biar tutup dada. baru betol kan? ;)

    ReplyDelete
  8. nice sgt2 la fatin suhana. like byk2 ^^,

    ReplyDelete
  9. hey gorgeous sis fatin!! ;)
    the photos looks so great..u spent the enjoyable-fun time with ur friends, it's so nice!!

    ReplyDelete
  10. as salam gadis berdikari.

    ReplyDelete
  11. korg suuumerr tooomeyyy <3
    beznyer jumpe annas

    ReplyDelete
  12. fatin memang cantik , comel sangat sangat :D untung nya .

    ReplyDelete
  13. dah macam iklan girls stuff dah. cam lipice gitu. hehe. sweet!

    ReplyDelete
  14. shukernya tengok gmbr fatin n kengkawan yang heppie gila...make me miss my besties~

    ReplyDelete
  15. comel fatin pakai tudung macam ni....:D

    ReplyDelete
  16. wauuu~ sy thumbs up smua jari sy. TT____TT

    tsktsk

    ReplyDelete
  17. wahhhh..best..i love candid picturesss.!..:)

    ReplyDelete
  18. hari tu masa tengah jalan2 dengan incik boipren terserempak dengan annas kat the curve :)

    ReplyDelete
  19. cantik!!! superrlovin all picture...
    bila dapat jumpa fatin suhana ni..super beautiful!

    ReplyDelete
  20. Lawa!!! You're lovely lady...serius...cane pakai shawl tu...comel. Kwn awk nama mcm kiter..Ninie. Hehe. Dh follow awk. Sudi2 follow kiter juga.. =)

    ReplyDelete
  21. tak tipu! kak fatin sangat cantikk ! jeles nihh. sis , ade tips untuk hilangkan bekas jerawat takk ? btw, i just love ur style ! suka tengok muka akk :)

    ReplyDelete
  22. ur pic so awesome!! sy pn sllu gk jln2 kt curve n mdvalley tu cuci mate jer..haha,tp xpnh jmpe fatin..huhu,teringn gk nk brknln gn fatin...

    ReplyDelete
  23. wow... nice post.... cute blog brother

    ReplyDelete
  24. may i noe where can i get ur green shirt? its really nice!

    ReplyDelete
  25. yela..shirt green fatin lawa la..bli kt ner??

    ReplyDelete
  26. I do accept as true with all the concepts you've presented on your post. They are really convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too short for beginners. May you please prolong them a bit from subsequent time? Thank you for the post.
    Feel free to visit my blog GFI Norte

    ReplyDelete