Saturday, September 10, 2011

tomorrow.

Assalamualaikum.


taknak cakap banyak.



kalau nak tahu lebih lanjut, beli utusan esok ;p

*btw i know, caption kat paper tu sinis. uhuks.

goodnight people :)

40 comments:

  1. kena cepat beli ni esok.. takut habis plak.. =P

    ReplyDelete
  2. sis,confirm esk tggu kat koperasi poli awl2 sbb nk bl utusan!xcited lbih nie :)

    ReplyDelete
  3. tak tahu lah pasal apa cite tu nanti. huhu.

    err. bukan retis la syg. kite student je pun :)

    ReplyDelete
  4. heee.. thanks! dah beli gtau kite, kite hug awak kuat2. tehee :)

    ReplyDelete
  5. ade peluang belakon la pasni... hehe~

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak tengok esok kak fatin besok ;) gud luck in no matter whut u do okay ! :)

    ReplyDelete
  7. sis post kat entry sekali eh. sini takde Utusan..tq! :)

    ReplyDelete
  8. Wah :O Masuk paper! Hehehe congrats for the achievement. Goodnight too fatin. Take care!

    ReplyDelete
  9. memang melonjak la saham pasni hehehe..

    ReplyDelete
  10. woah, femesnya u masuk paper. All the best yea.

    Amy

    ReplyDelete
  11. wah berdikari gitu, for sure pandai masak kari..

    ReplyDelete
  12. kak che wan anak org kaya rupanya ..tp low profile ea

    ReplyDelete
  13. wah wah .. kak fatin masuk paper .. tahniah ! :D

    ReplyDelete
  14. hehee suka gambar dlm utusan tu cantik ;)
    oh btw dah stat sem baru kan? gudluck ye..akak dah abis..kalau dok s.alam lg bleh stalk fatin ;p

    ReplyDelete
  15. waa...dah baca..tahniah2..retis dah nie...hihi

    ReplyDelete
  16. waaa.fatin suhana da msok paper!
    gadis berdikari. hihi
    cantek. :)

    ReplyDelete
  17. I think I saw you at Pavi, with your boyfie ;)
    You're drop dead gorgeous babe! <3
    and oh, I bought this newspaper :D

    ReplyDelete
  18. dah bace dah paper semalam..
    best lah dapat berdikari kn..
    round 1 dunia dh..
    bole lah ajar cakap jepun pasni..hehe^^

    ReplyDelete
  19. da bc da;).fatin nmpk comey senyom nmpk gg..hihi

    ReplyDelete
  20. fatin, after bce entri ni smlm i tros g umah bakal mertua, kbetulan die suoh dtg lunch kn
    then i berebut cr newspaper cr berita psl u
    fuh!! lawo nye u..i suke sgt u wat pose cmtu
    btw, congrates & gud luck
    ;)

    ReplyDelete
  21. kITE BARU JE BACA DEKAT UTUSAN ON9! =)

    ReplyDelete
  22. Wahh dah baca dah.. bestnya banyak betul fatin masak ya, sedap2 lak tu. bagi sesiapa yang tak sempat nak beli utusan, boleh tengok online ye. ni linknya -- >

    http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0911&pub=Utusan_Malaysia&sec=Feminin&pg=fe_01.htm


    jangan lupa juga pegi ke blog chantek --> http://chantekdress.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. bgn pagi turun terus gi dapur cari newspaper.

    siap tunjuk kat mak mertua lg..hehe..
    fatin lg cntik in person..;)

    take care dear.

    ReplyDelete
  24. Da baca.. huhu. =)
    Salam Fatin,
    Saya ada hantar emel, sy nak beli black innerneck. Ada lg x?

    ReplyDelete
  25. heee.. thank you sbb baca n beli! maluuuu ;p

    ouh ye ke nampak kite. nape ta tego? ha'ah.. sy kat pavi weekend tu jap. ehes :)

    ReplyDelete
  26. Seganla nak tegur, lawa sgt! Kita pakai biasa biasa je. Act, dah nmpak masa kat dlm ladies so mcm tgk je dulu takut salah org. Hehe

    ReplyDelete
  27. Hai! Fatin Suhana Orang Terengganu rupanya....Terengganu kat Mana?...

    ReplyDelete