Friday, May 31, 2013

yuyu's surprised birthday dinner :)

Assalamualaikum and hi :)


last week birthday yuyu kesayangan, makanya ida, iena n me plan to have dinner with her tapi ala2 surprise gitu. hihi. since last year nye birthday, ida n iena dah buat plan.. so this year ida minta sy in charge. ye la.. kang yuyu tau.. tak surprise lah pulak kan.

kiteorang ajak dinner 2 days earlier, so memang yuyu tak tahu apa-apa pun. sehari sebelum tu i texted her and ask if we could meet up n have a dinner somewhere. she thought it is just me and her and the best part is.. she thought i'm having a problem.. huu.. so cepat2 je mengiyakan sebab tak tahu dah nak cakap ape kan. yuyu is such a good friend, cepat2 reply okay dengan harapan mungkin sy akan cite sume 'masalah'. tssk. sorry yuyung (-_-')

yuyu sampai awal since dia baru balik kije. sampai2 tu, jumpa yuyu dulu while ida n iena on the way ke  sana. kami ke delicious, mid valley :) bila dah jumpa yuyu, sy bwk dia ke charles n keith dulu sambil text ngn ida n iena, then prepare dgn org kat delicious minta dia bawak pavlova kesukaan yuyung, ida n iena masa semua dah sampai. penat jugak jadi undercover nih. hewhewhew.

but Alhamdulillah.. everything went well! apart from, yuyu actually ada beli buku on how to be calm   dekat kite sebab ingat i'm having a problem-which is really sweet since i loovee books- but tak sangka sampai belikan bukuu- tapi thanks sebab buku tu best sangat dan sangat2 membantu dari segi yang lain :)-, yuyu terkejut sangat sebab tiba-tiba ida n iena sampai, and lepas tu kami nyanyi happy birthday sambil pavlova sampai ke meja. wee. happy that she love our mini surprise. we know masing-masing busy sampai kadang2 hp pun entah kemana.. but, i'm glad that we tried our best to find time for us :')

jom layan gambar :

mereka bertiga hantu pavlova. order 2 ok! ahah.

from ida n iena :D

kite tak tahu nak bagi apee. harap org tu sukee :)

iena dengan birthday girl. kaklong kawasan. tehehe




what do you expect from a bunch of girls khennn. hehe
to my dearest yuyu, happy birthday! may all the love, barakah, happiness and all good things will always be with you. we love you :)

30 comments:

  1. First!.. nak hadiah.haha

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday YUYU..Seronok dpt kwn2 mcm fatin, iena dan ida..:)

    ReplyDelete
  3. Bestnya yuyu. Untung dpt kwn cm ni. Dah le cantik2. Hihi

    ReplyDelete
  4. Sangat sweeeeeeeeet! Hehe. Seronok dapat bff mcm ni. ♥

    ReplyDelete
  5. wow bestnye bile ada bff celebrate besday kitewww....

    ReplyDelete
  6. Paling comey sekali kek.. nak ngap ngap sampai habis

    ReplyDelete
  7. wah...sweettt nyerrr...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat kawan macam nih.
    :')~

    ReplyDelete
  9. wahh. untung dpat kwn mcm kak FS ^^

    ReplyDelete
  10. Huntungglahhh,kek buat terliukk (;

    ReplyDelete
  11. wahhh!! untung kak yuyu dapat surprise mcm ni dr best friends dya. hihi..kdg2, sy suka berangan. bila time birthday sy, ada rmai kwan baik yg akn buat surprise n bg byk hdiah. but...x penah pon. hohho~ stakat bg hdiah, tu ada. yg surprise, still lg x merasa. btw, happy birthday jgak tuk kak yuyu :D

    ReplyDelete
  12. happy birthday to yuyu!! surprise birthday mmg best..teringat zaman sek dulu 1 class buat surprise lepas dorang buat kite sakit hati ase cam nak nangis jer..boikot..last2 mmg ade udang d'sebalik batu sume tuh.haha, rinnduu sangaat kat kengkawan class!!

    ReplyDelete
  13. seronok kak yuyu dpt hadiah. comel je semua :)

    ReplyDelete
  14. Haaaa..syoknya syoknyaaaa.....

    ReplyDelete
  15. Fatinn...tu kitelah Ida ngan Yuyu..huhu bukan iena >.<"

    ReplyDelete
  16. That cake looks damn delicious!
    Happy birthday to Yuyu. :)

    ReplyDelete
  17. fatin, bila tengok balik gambar2 ni..tbe2 terasa muka kita semua macam akan2 jer..hihi..ker kita jer rasa macam itu..hihi..btw miss that momemory :)

    ReplyDelete
  18. Keciknya Yuyu. Haha. Happy birthday lil girl! :)

    ReplyDelete
  19. Wuuuu T_T korang semua kawan paling sweet!!! Happy sangat malam tu. Leviuuuuuu!

    ReplyDelete
  20. Macam kembar ! :)
    Happy Birthday Yuyu ..

    ReplyDelete
  21. sedapnya pavlova!

    http://www.mesincahaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. kak fatin...cardigan labuh belah luar yg xde lengan kak fatin pakai dlm pix nh...kak fatin beli dr mne? saya mencari cari bju tu dh lme..

    ReplyDelete