Sunday, June 23, 2013

attention to all online shops!

Assalamualaikum and hi :)

kalau ada mengikuti blog kite dari tahun lepas, sure korang tau pasal fatin ke paris last year untuk fashion raya shoot kan? soooo.. kite sebenarnya nak gitau yang tahun ni kite and abg kite, AnnasEaskey will do the same but different location dah.. and it's going to be in Oxford, UK! super yeay! 

i am super excited and asked Annas whether i could give special price for those who read my blog. hehe. n ya, if u're interested to hire us, email me at byfatinsuhana@yahoo.com. with the title online shop :FS's readers. from there bolehlah dapat special discount from me :)

i'm going to uk this Tuesday, jadi segala serahan baju/tudung dan payment haruslah dilakukan esok. memang cepat kann. so siapa cepat dan berminat, korang laju2 email kite ye. and i will give the quotation.


Paris last year :)
till then, take care people. jerebu makin menjadi2, jaga kesihatan korang okay? bye! :)



19 comments:

  1. wao! kak fatin nak prgi uk plak. syoknya!! :D nk ikut. hehe..

    ReplyDelete
  2. make sure gmbr ltak bnyk2 ye kat ig..xsabar nk tgk journy u kat sana nnt.. :)

    ReplyDelete
  3. wow you're so adorable sis!

    mari join my first giveaway here:)
    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

    ReplyDelete
  4. Beautiful in and out!

    ReplyDelete
  5. wah! seronoknya! all the best ya! <3

    http://www.sabrinatajudin.com

    ReplyDelete
  6. kebetulan pulak saya pun akan ke UK hari yg sama... tapi sekarang saya di Paris... pergi London sbab kawan abang saya ada restoran kat situ.... kalau ade rezki, teringin la nak jumpa kak fatin.... :)

    ReplyDelete
  7. wah nak pergi uk,bestnya.. hihi tapi kan tak berapa faham entry nie. hehe

    ReplyDelete
  8. lasy yr ada pm annas but no response

    ReplyDelete
  9. gud luck k.fatin n abg annas !
    hope slmt prgi n slmt balik..

    ReplyDelete
  10. fatin , nak kirim souvenir/hadiah kahwin dari london boleh ?
    haha.
    take care dear.
    :)~

    ReplyDelete
  11. bestnye!!!!nanti post la gamba banyak banyak ye...
    http://akuberjiwapink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. wow.
    da pergi da blik lom?
    syoknya...nk pergi jgk ..hehehe :)

    ReplyDelete
  13. Waaa bestnya nak pegi UK. Take care and have fun! :)

    ReplyDelete