Sunday, June 9, 2013

something for you to look upon :)

Assalamualaikum and hi :)

so my baby, ByFatinSuhana (BFS) dah ada website sendiri. Alhamdulillah and yeay! korang boleh check apa yang latest untuk produk BFS di byfatinsuhana.com.my. banyak sangat tudung2 baru yang nak dishare kepada korang. kata orang menjual tu pun kira jihad kalau tudung yang kita jual tu menggalakkan  orang lain menutup aurat dengan lebih sempurna. peringatan untuk diri sendiri juga :)


tudung kat atas tu namanya bella. Insha-Allah akan release tak lama lagi. sebenarnya dah siap lama, tapi banyak yang beli offline. korang pun boleh beli offline dekat mini butik kite di seksyen 13 shah alam. belakang tesco extra, area kedai upin ipin. kedai kite atas restoran qaseh, namanya D'versailles. jemputlah datang ye :)

btw, since BFS dah ada website, korang boleh beli barang2 thru online aja.. better dan jimat masa! jangan risau pada yang tinggal di luar malaysia.. you guys can purchase BFS product too. thanks to paypal. hewhew


esok sebenarnya first day website byfatinsuhana.com.my nak buat sale. permulaan kami, we start with our Zafira shawl. Zafira shawl ni sangat menarik sebab dua2 side tudung boleh pakai. depan dan belakang warna lain-lain. dan sebab sy memang sukaaa tudung besar-besar ni, makanya zafira shawl ni sy buat extra wide. nampak lebih sopan.. tak gitu? :)
paling jatuh cinta dengan Zafira shawl :')
makanya.. silalah beli zafira shawl ni esok di byfatinsuhana.com.my. only available tomorrow at 12pm.  do support my humble baby ya? thanks lovelies! :D

22 comments:

  1. zafra tu cun gila kak atenggggggg

    ReplyDelete
  2. Y y y u so tantekkk... hehe

    ReplyDelete
  3. fatin pakai semua nampak cantik..:)

    ReplyDelete
  4. Hihihi. Fatin pakai cantik. I pakai. Hurm

    ReplyDelete
  5. cantik sgt tudung ni...tudung ni mmg agak besar & sempurna utk tutup aurat wanita...kain die sejuk... (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam kak fatin. tadi kita dtg butik tp xde org. nak beli shawl zafira :(

    ReplyDelete
  7. wah! business kak fatin makin maju. alhamdulillah :)

    btw, tudung bella tu cntik sgt! nmpak exclusive :D yg kaler purple tu pon cntik. yg zafira tu pon, cntik jugak. :D

    ReplyDelete
  8. Cantik...tapi tak tau nak belit..huhu..harga bp?

    ReplyDelete
  9. Zafira shawl tue nmpak sweet >.< comel kak fatin pkai .

    ReplyDelete
  10. zafira shawl tu . labuh tak kak ? cantik :D

    ReplyDelete
  11. wah ... semoga maju dengan jayanya :D

    ReplyDelete
  12. cantik!
    gambar tu cecantik semua :)


    nasihat cinta dr sy :)

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/nasihat1-bf-panas-baran.html

    mana2 xreport lagi fan group tu report ea. makin belambak plak gambar prempuan dlm tu =.=

    ReplyDelete
  13. i want bella bella ! how much how much ?

    ReplyDelete
  14. cntik la....
    blh la bli tudng dri u ja..senang sikit
    jom dear..vsit my blog plk lps ni..info psl bby, fmly..pnyakit..
    miszfinazrul.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. a big WOWWWW for that zafira shawl..seriously con gilerr n yup dying to hv one! will c it iAllah..btw dear nice meeting u at the Dove event lor n huhu u r softer n sweeter in REAL! ;)

    ReplyDelete
  16. Salam. Dolls i suke ur peplum. Mna na dpt?

    ReplyDelete
  17. hai fatin, boleh tau x lipstick yg merah fatin pakai tu brand apa ye ? :)

    ReplyDelete