Monday, June 3, 2013

now you can change your dreams to reality :)

Assalamualaikum and hi :)

last month i've attended an event which i think was quite different from previous event that i've attended so far. masa dapat invitation tu dia cakap pasal space academy semua lah, and i thought.. mm.. gimik ni. seronok jugak kalau tengok apa actually benda ni kan. so pergilah sy ke mandarin oriental hotel di sebelah klcc tu. sy stuck kat jammmm sangat lama walaupun rumah dekat je ngn klcc, sampai nak nangis seb baik event best, air mata yg bergenang2 tu terus masuk dalam mata balik sebab tak worth it nak nangis pegi event best. tssk.

can u guess? :)



yurp, it was an AXE event. alah yang deodorant laki yang super wangi ituuu. for this particular media launch, mereka memperkenalkan deodorant baruuuuu. bau macam perfume! guys, u don't need any perfume dah bila pakai AXE ni. serius wangi, tahan lama dan sangat maskulin baunya. baunya ada sikit2 fruity. thrn ada bau maskulin. end up bau a bit creamy.. tp yang sangat sesuai dengan lelaki. susahnya nak explain. tapi guys, try lah beli. definately u'll love it. or if you don't, the girls will. hehe.


dan sebenarnya, AXE ada buat competition. pemenang akan ke space. angkasa lepas. yurp, you read it right. thiz iz zerious baby. ai dah tak tahu nak tulis ni dengan penuh tanda seru ke, tulis huruf besar ke, sebab benda ni betul2 terjadi! pria2 hebat dan hensem malaysia, sila lah masuk untuk mengharumkan nama negara kita! this is from all over the world!



if i'm not mistaken this is their marketing spokeperson/manager. he's very good in promoting! (well of course lah kan. huhu)

new product with new mission, to space we go!

takde kene mengene pun. saje suke2. lalala~
for those who wants to join, you can click here. it will directly linked u to its website. jangan risau kalau korang masih takut2. jika dipilih (tak silap 15 yang mendapat undi paling tinggi) korang akan ke florida, US untuk menjalani sesi training yang serba lengkap. dan dari situlah mereka akan pilih yang terbaik daripada terbaik. i really want malaysian to be part of this. u can make us proud!

feelin2 bergambar dengan astronaut negara gituuuu ;p
so for girls out there, spread this news and tell your guy friends, brothers, cousins, neighbours and all! who knows, they might be the potential 2nd Malaysian to space!

goodluck people! from me n yunshin :)
frankly i would support anyone who will be joining this competition. i am highly recommending to all my friends to take part in this once in a lifetime experience to space. this is a lifetime opportunity kot! dah meh ai tunjuk cara2 nak join competition ni, but make sure korang join okay? :)

1st step : sign up at AxeApollo.com, upload a picture of yours, and explain why you want to go to space? dan ajak pakcik makcik, jkkk, ketua kampung, jiran kakak ipar dan segala kenalan untuk vote anda.

2nd step : pada yang berjaya akan ada national challenge dimana korang akan diberi few challenges. yg berjaya akan dibawa ke AASA global spacecamp di Orlando, Florida. Huahh.. bestnyeeeeeee. kalau sampai tahap ni pun dah bersyukur sangat!

3rd step : dah sampai sana haruslah compete dgn cadets dari all around the world thru several missions and challenges. dan jika berjaya, u'll be selected as International space crew. Weehuu!

4th step :bersiap sedia untuk ke angkasa lepas!

5 comments:

  1. omg seriesly ke boleh angkasawan. tapi tu untuk lelaki je kan? minta minta malaysian guy ade nak pergi~

    ReplyDelete
  2. Menarik..hurmm nt nk belikn my hubby perfume ni jgklaa.jgn smp sis asik melekat je ngn hubby dek godaan wangian axe dahlaa hihihi

    ReplyDelete
  3. untunglah para lelaki skalian...must take it ! jarang ade big chance mcm nie...anwy,fatin..bila nk update pasal pergi UK tu...x sabar nie,,hihi..

    ReplyDelete
  4. wao! best! :D
    14 march?? lma jgak. kak fatin baru update. hehe...

    ReplyDelete
  5. Seriously, betul kata fatin. Axe Apollo ni memang best baunya. tak terlalu kuat sehingga memeningkan. sangat maskulin dan attractive :)

    ReplyDelete