Friday, July 12, 2013

Burger Al-Lazat, hanya di Burger Bakar Abg Burn

Assalamualaikum and hi :)

hari khamis lepas abg burn buat majlis pelancaran burger baru dekat kedai di area bandar permaisuri. ramai jugak yang datang, cik epal, fatin liyana, yuyu, kak anne penmerah, abe mejoh, orang2 media dan other crowd. memang sangat2 meriah kedai abg burn haritu :)

walaupun hari rabu tu baru balik dari uk, tapi sebab semangat nak tau burger baru abg burn.. ai pergi jugak tau. hehe. 


orang kuat BBAB. siapa abg burn? it's a secret they never tell ;p
that day mereka lancarkan burger baru iaitu burger al-lazat. burger al-lazat ni ada banyak jenis tau. al-lazat special, al-lazat cheese, al-lazat cheesy and lots moree. ada lebih dari 5 jenis burger al-lazat yang korang boleh pilih. banyaks sangats :') 





frankly speaking, sy ni sebenarnya bukanlah penggemar burger sangat. kalau ada, ok lah. kalau tak ada tak la craving pun. so masa pelancaran tu excited biasa2 je tapi tak adalah sampai teruja. tapi tak sangka yang dey all sume bagi semua orang yang datang, burger al-lazat free. and this burger.. sumpah sedap! sejak boikot mcd dah lama tak makan McChicken.. n bila makan haritu.. kiteorang sume macam.. senyap. bile dah habis sume kate.. macam McChicken..! *nangis sebab lepas ni tak perlu pergi mcD dah la tu, dapat tlg sesama melayu. ahhh.. how good is that :)

to make it even better, profit yang dapat dari jualan burger Al-Lazat ni akan disalurkan kepada rumah anak yatim. Alhamdulillah.. sambil makan burger sedap, sambil menderma. bagusnya abg burn ni! tapi korang kena tau yang burger Al-Lazat ni hanyalah ada semasa bulan Ramadhan sahaja. so baik korang jangan lepaskan peluang ni. sebab. burger ni sedap sangatttttt weyh!


pergi dapur kat belakang terus teruja tengok burger niii. dey all kate ni burger kl tower punye version. hehe
selesai makan2. kami sume muke tak brape nak malu sebab minta tapau lagi satu. haha. dah what to do, sape suruh jual burger sedap. tehehe. tapi certain je yg dapat sebab burger habis. tak ape, bulan puasa ni confirm2 datang! first time ni mengidam makan burger :')

gambar2 kat bawah adalah gambar bersame suke2 je. hihi. sy sgt2 tak bermaya sebab masa tu baru start demam dan still jetlag. tssk.

Cik Epal makin kurus dari hari ke hari. jealouss

ambil yuyu kat umah dia n masuk2 je kete, kiteorang cam.. pakai warne coklat eh? jubah gak eh? lycra too? selaluu sama dengan yuyung nii. masa kat indo pun dari baju, kain sampai ke tudung same. ahaha.. sangat kimia dah ni kite niii ;p

kak anne penmerah yang same2 gannu. penat rasa nak cakap normal ngan org lain n ckp gannu ngn kak anne. terbelit2 ;p


For more info about BBAB, boleh check their social media :

Website : abangburn.com



ok itu sahaja. make sure korang datang kedai burger bakar abg burn ya! take care people :)

14 comments:

  1. awhhh..kena kuat iman tengok gambar burger yang superbb tu...

    ReplyDelete
  2. YA ALLAH why publish this entry time2 mcm ni?whyyyyy????

    ReplyDelete
  3. Hr tu nak pergi jugak tapi xder transport. Dok diam2 kt umh jek. Huuuu.

    ReplyDelete
  4. Boikot Mekdi, Support BBAB!! :)

    ReplyDelete
  5. sebenarnya dah sedikit tawar lidah nak makan burger kat abang burn. seperti kurang umph dah.. tapi tengok resepi baru ni, nak kena give it a try la

    ReplyDelete
  6. burger burger burger..sedapnya alahai..:)

    ReplyDelete
  7. wowo nampak sedap sangat..pandai abg burn buat costing harga burger pun tak mahal tapi portion pandai jaga...tahniah melayu. tq admin lovely post

    ReplyDelete
  8. Haaa...arituh pergi kat slah satu outlet terbaru dorang, tak tau dah nombor berapa.
    Tapi kat Danau Kota, dalam food court Red Chair Station.
    Saya amik Al-Lazat Cheezy. Beli untuk berbuka kat Red Chair tuh.
    Masa crew dia hantar ke meja...mak aih... terliur kita tengok... tak sabar nak berbuka.

    Bila dah berbuka... haaa memang LAZAT sungguh al-lazat ni!
    Good job Abang Burn!
    Outlet Danau Kota pon best! crew friendly, servis pon mantap dan pantas!
    keep it up Abang Burn!

    ReplyDelete
  9. wah! promotion lagi. tak pe burger abng burn mmg terbaik dr ladang hehe!

    mari join GA simple sy ni:
    http://masnayli.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-hari-raya-datang-lagi.html

    ReplyDelete
  10. aduyai...trliurnya tgk gmbar2 brger n lg trliur bila tgk video tu. waa!! nak jugak.

    ReplyDelete
  11. Eh, nk tngk gmbr ngan fatin liyana! Plezz.

    ReplyDelete
  12. pergh..nampak sedap.meleleh tengok.....mesti sedap

    ReplyDelete
  13. part yang bestnya bila blogger2 yang hebat semua berkumpul.pergh..bestnya

    ReplyDelete