Monday, July 8, 2013

tudung labuh Safaa BFS

Assalamualaikum and hi :)

taknak cakap banyak. nak senyum lebih je :) Insha-Allah.. BFS akan keluarkan tudung labuh saiz 3XL and 4XL mulai esok. sy sendiri puas hati sebab senang nak pakai ke masjid dan pakai untuk solat. suka tudung ni sebab dah menutup dagu, awning lembut jadi senang nak sujud masa sembahyang tapi still cantik terletak untuk dibawa kuar berjalan2 dan of course, pilihan warna yang menarik :)




kalau nak beli, boleh ke website byfatinsuhana.com.my. produk Safaa akan available mulai hari selasa jam 10 pagi.

psst: tak sabar nak tunggu bulan puasa. bulan yang paling dinanti-nanti :)

8 comments:

  1. ayunyeee
    dah mcm ustazah
    hihihi
    mcm nilah br bagus

    ikhlas

    daddy long legs

    ReplyDelete
  2. cantik la kak fatin..tapi boleh kite tw material ape tudung ni ??

    ReplyDelete
  3. wao! cntiknya kak fatin. nmpak lebih sopan n ayu ;D btw kak fatin, selamat berpuasa. smoga kita suma dipermudahkan oleh Allah, diberi kkuatan n kesabaran utk berpuasa kali ni :)

    ReplyDelete
  4. comelnye akak...sekali tgk mcm nurul syuhada pengacara mhi tue plak:))

    ReplyDelete
  5. labuh n sesuai buat solat terus.cantik.:)

    ReplyDelete
  6. Assalam..tau tak yang awak ada iras2 Ayu Raudah. So beautiful =)

    ReplyDelete
  7. best nyer dapat tgk pic dr post u ni....mcm teringin plak nk try ada pic bertudung mcm ni lah...

    ReplyDelete