Monday, July 15, 2013

Sunsilk and IFF

Assalamualaikum and hi :)

nowadays memang ramai sangat gadis-gadis yang masuk dalam bidang keusahawanan. banyak yang buat business. lebih2 lagi buat online shop. boleh kata kalau tengok dekat fb news feed, ada je nama2 baru yang 'pop up' kat screen kitee ni. as long as caranya halal, teruskan and keep it up! :)

i was told that Sunsilk had a competition to find 10 fashion designers and 10 models to showcase themselves in Islamic Fashion Festival (IFF) end of this year. serius la Sunsilk?! it's like a dream come truee. i bet not just me, but to most of the girls who loves to design and doing modelling. sy cepat2 sign up untuk designer punya part sebab sukaa sangat design. walaupun sketching macam budak2, tapi gigih tahu :') who knows design kite terpilih antara 10 yang terbaik dan dapat buat baju tu kat runway IFF nanti? ya Allah.. menangis kot kalau dapat :')))

jom2. kite taknak la kongsi sorang2. korang pun join okay? here, kite bagi step by step. join cepat! sebab competition tutup 31 Julai 2013.

1- pergi ke fanpage Sunsilk Malaysia. klik sini. 

macam kenalll je gadis belah kanan tu. hewhew.

2- bila dah klik, korang boleh pilih nak jadi designer ke model. laju2 ai pergi yang belah kiri itu :')



3- korang kena isikan beberapa steps yang mudah. which are gambar korang dengan syampu sunsilk dan rekaan baju korang (up to 3 design)

muka excited tuuu. 

baca dan fahami betul2 apa yang ditulis kat sunsilk tau!

4- last sekali, korang isikan maklumat peribadi korang.. itu sahaja. senang sampai rasa nak nangis.



dah siap!

mudah yang amat untuk masuk competition ni. korang masuk tau sebab for me, hadiah dia which is a runway memang sangat2 berguna untuk pengalaman. buat sehabis baik dan berdoalah siang dan malam untuk jadi one of the best. Insha-Allah :)

take care people!

5 comments:

  1. All the best kak fatin.. Rase nak join tp jauh di perantauan..
    Good experience in life time...C'est Genial!

    ReplyDelete
  2. nak jadi model tapi rendahh. dia kira tinggi tak? huu

    ReplyDelete