Thursday, July 11, 2013

tudung terbaik dari ladang (TDL)

Assalamualaikum and hi :)

have you ever heard about tudung terbaik dari ladang (TDL)? if you don't, meh kite cite meh. tudung2 dari TDL ni sangat cantik and kualiti sangat terbaik dari ladang! sama je dengan nama kedai kannn. ahah. but seriously, memang cantik-cantik.

haritu dok browse la website TDL ni kat terbaikdariladang.com, dan berkenan kat tudung baru mereka - Adreena shawl. ya Allah.. cantik sangat! cepat2 order nak warna grey-pale pink.nasib baik still ada. postage pun bagus.. within few days dah dapat. Alhamdulillah :)


haa.. kalau korang berkenan dengan Adreena shawl, korang boleh beli di website mereka. warna pun ada banyak pilihan. and yang penting semua colour tuh padanan dia memang sesuai je. memang ikut taste ai. fuhh.. boleh nangis ni nak tahan nafsu membeli kat TDL.


sempena raya ni kan, Adreena shawl ada 10 colour baru! tudung ai mestilah yang matching dengan baju rayee. wee.



di sini sy bagi 5 sebab kenapa korang kena beli Adreena shawl. macam jawab soklan exam pulak iolls. tehee. 
1- material kain chiffon yang super lembut dan tak jarang sebab ada 2 layer
2- saiz nye besar, boleh pakai banyak cara dan still menutup dada *part Adreena shawl paling ai sukaa
3- warna2 nya semua soft2 dan tak vibrant sangat. bukankah ianya nampak lebih sopan dan ayu? :)
4- harga berpatutan!
5- sangat selesa :')

faham tak kite tulis 5 sebab tu dalam masa 2 minit je sbb memang banyak sangat yg special nye shawl ni. tak payah berfikir dengan gigih pun boleh bagi few reasons why you girls should purchase this shawl. and of course, untuk raya.. shawl ni tersangatlah sesuai :D

walaupun kesihatan kulit tak berapa nak ok, nak jugak tepek gambar sendiri dgn Adreena shawl ni.huhu. love the shawl! :)


jadiiii.. cepat serbu website terbaikdariladang.com dan pakat beli produk2 di sana ok! dah nama pun gitu, boleh dijamin sangat mementingkan kualiti dah. Insha-Allah, tak menyesal beli kat sini. wink.

once beli, boleh tengok tutorial yang TDL sendiri sediakan on how to wear this shawl. sangat concern pihak TDL ni tau :')




kalau nak tahu lebih lanjut mengenai TDL ni, korang boleh lawati mereka di sosial media berikut :

website : http://terbaikdariladang.com/
instagram @tdlnetwork
facebook : www.facebook.com/TDLtudung

take care people, have a great day!

8 comments:

  1. cantik la shawl ni. berkenan pulak nak dapatkan untuk raya

    ReplyDelete
  2. yess...da tw nk cari tudung untuk raye kt mne...hihi..tq k.fatin !

    ReplyDelete
  3. wahhh!! mmg trbaik dr ladang! x jarang, tutup dada, lawa. mmg pakej lengkap :D

    ReplyDelete
  4. Fatin! cantiknya awak pakai Shawl Adreena...kite pengedar produk TDL bagi negeri Melaka.

    Siapa2 nak cari tudung boleh visit www.facebook.com/TDLMelaka

    ReplyDelete
  5. Heeee raya 2014 dah dekat nih.. TDL mesti sibuk sama macam kami di Dunia Tudung Artie Natasha. Sewaktu ketika dulu memang kami terlibat juga dgn shawls nih, but now lebih kepada tudung RTW ajer.. must visit TDL.. banyak tuts dikongsikan :-)

    ReplyDelete