Tuesday, October 8, 2013

Lynz Studio

[sponsored post]

Assalamualaikum and hi :)

Masa dulu2 rasa macam susah sangat nak cari barang2 custom made yang ikut citarasa kita sendiri. setakat beli apa yang ada je. tapi sekarang ni senang, sebab semakin lama semakin ramai orang2 yang kreatif. bila kreatif, boleh pula buat business khas untuk custom made order. untungnya!

macam Lynz Studio ni. banyak betul benda yang dia boleh buat custom made, dari casing handphone sampailah ke kasut kawin. kannnnnn.. very the talented lah! owner ni memang sukakan gaya tersendiri, makanya setiap customer yang order memang akan dapat design lain dari yang lain atau customer design sendiri ikut taste masing2.

korang boleh tengok banyak lagi koleksi Lynz Studio ni di Instagram, facebook fanpage atau website mereka sendiri.

sementara tu.. jom sy tunjukkan beberapa main products/services yang mereka tawarkan :

Custom Made Shoe Wedding

Bila cakap pasal custome made, makanya memang betul2 100% ikut kehendak customer. dan kalau customer ada bajet sendiri, mereka boleh deco kasut tu depends dengan budget tu. jadi tak adalah risau nak kena habiskan 4-5ratus untuk sepasang kasut. bagus betul. betul lah kata orang, kalau pandai cari.. untuk wedding ni memang boleh ikut budget dan tak akan jadi mahal2 :) nak tahu lebih lanjut boleh check sini.



Penyangkut tudung awning/ selendang/ pashmina

Ni adalah benda yang amat2 penting untuk si hijabista gittew. rasanya, tak perlu tunggu hijabista sangatlah, mana2 perempuan memang banyaaak tudung. paling2 pun lebih dari 10. tapi selalu je rasa tak cukup. lepas tu beli lagi. lepas tu buat pre-loved. lepas tu beli lagi. hmm. hmm. macam kenal je salah sorang tu. huhu.

jadinya, penyangkut ni penting supaya tudung2 kita tu nampak tersusun dan kemas. at least, bila kita susun menggunakan penyangkut macam ni, mudah untuk kita tengok corak2 kat tudung tu. mungkin sebelum ni kita jarang pakai certain2 tudung sebab tersorok.. tp bila dah macam ni.. mudah dan lebih praktikal :) kalau nak tahu review boleh check di sini.

PENYANGKUT PASHMINA (sesuai utk selendang tebal/wide shawl/ pashmina)

PENYANGKUT SELENDANG/ TUDUNG SEGI EMPAT

PENYANGKUT TUDUNG AWNING (ini sangat bagus untuk yang bertudung awning!)
Custom Made Case/Handphone Casing

ini adalah part kesukaan sy. hehe. Lynz Studio boleh buat custom made untuk semua jenis handphone dan juga tablet! yang penting 100% handmade. kita boleh bagi theme nak lace2 ke, manik2 ke, warna pastel ke, blocking ke.. banyak la :D

mane tahu kan kalau ade yang nak bagi hantaran kawin.. boleh siap dengan custom made macam ni. confirm nampak menarik dan lain dari yang lain :) boleh tengok review di sini.






Luxury Acrylic Cosmetic & Makeup Vanity Organizer

bagi sesiapa yang suka main mekap2 tapi bukan sampai tahap makeup retis lagi, sangat2 disarankan untuk beli bekas ni.sebabnya, bekas ni akan menjadikan barang2 makeup korang nampak lebih teratur dan mudah dicari. tak adalah pening kepala kat mana simpan compact powder, kat mana mascara, and other stuff. lepas tu nangis sebab tak jumpa mascara kesayangan. macam real pulak cerita tu. ehe.

dah2, kalau berminat boleh check kat sini.


selain tu Lynz Studio pun ada juga jual pin tudung yang omey2 ni. really nice kot nak cucuk2 kat bahu, kepala ni.aha.


konklusinya, silalah ke Lynz Studio sebab dey all ni boleh dikategorikan sebagai, macam2 ada. dah la custom made. jadi kalau rasa nak jadi lain dari yang lain dan buat design sendiri, check them out ya! :D

till then, take care people :)

9 comments:

  1. semua nampak menarik. paling saya nak penyangkut tudung tu. banyak sangat tudung sampai kadang2 tak jumpa tudung2 lain. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kan selalu mcm tu.. bila time nak susun balik shawl, letak atas katil baru perasan "eh ada rupanya pattern macam ni @ eh banyaknya color ni" haha

      Delete
    2. haha kan.. bila time nak kemas shawl je, bila dah letak semua sekali atas katil.. baru parasan "eh ada rupanya pattern macam ni @ eh banyaknya color purple ni" haha

      Delete
  2. nie la yg saya nanti2kan selama nie..bagusla ade Lynz Studio nie..macam2 ade..haha

    ReplyDelete
  3. wow cantiknya....yang paling best kasut wedding tue...
    hey kak fatin dan guy!jemput singgah ke blog shida... a jualan tudung murah2 dan ada less dari 10% hingga 20% sempena aidiladha.... :D
    selain itu ada produk kecantikkan...jemput shopping....
    http://rashidahazran.blogspot.com/











    5

    ReplyDelete
  4. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete