Friday, October 18, 2013

video : random memory.

Assalamualaikum and hi :)


I know it is quite late, but still. Selamat Hari Raya Aidiladha semua :). i went back to Kuantan for raya and our usual routine for raya is to help jemaah masjid Muhajirin, im5 bergotong royong. letih sebab satu hari dari korban lembu dan kambing, hinggalah masak memasak. tapi part sy potong2 bahan mentah je, hihi. i enjoyed doing it and also my family. penat tapi suka :D

few days before balik raya haritu tiba2 in mood nak edit2 video sbb sebenarnya dah lama tak menghadap laptop untuk suka2. selalu sebab buat keje je sampai lupa bestnye tengok movie cerekarama dekat youtube. wuwuwu. anyways, maka terhasil lah dua video tak seberapa ni tapi ai rasa sangat kena dengan jiwa ni sebab lagu tu lagu2 favourite.

sy edit guna movie maker and magisto je. oh btw, magisto sangat cool! tiba2 jadi addict nak buat video. ehe.






video

till then, take care people :)

16 comments:

  1. nice video!! nk try juga explore magisto

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la ili! mmg amazingly nampak macam pro. huhu.

      Delete
  2. saya pun dah lama xedit video..xda job dah edit video ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa.. edit untuk mengisi masa lapang,,

      Delete
  3. macam ayu raudhah la awak ni..:)

    ReplyDelete
  4. fatin awakk da makin gemukk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa.. mcm mana lahh nak turunkan berat niii

      Delete
  5. classic sangat video black and white kak fatin huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank youu.. kite mmg suke classic2 ni. ahah :)

      Delete
  6. fatin guna lagu ape ye untuk video paris tu? kite pon suka sgt this kind of song :)

    ReplyDelete
  7. Fatin xgemuk cume berisi n u r still beautiful time berisi..skinny does not mrans we r pretty rite¿

    ReplyDelete
  8. Fatin..ur skin sgt2 cntik...gune skincare ape ea dear?flawless sgt!!!

    ReplyDelete
  9. Nice! Aah kak fatin dah lame xbuat video kan :)
    Jemput singgah perempuankampungmoden.blogspot.com

    ReplyDelete