Thursday, October 3, 2013

Pastelraya

Assalamualaikum and hi :)

ByFatinSuhana ada keluarkan collection baru, temanya PastelRaya. i am so in love with this collection sebab ianya lace dan full lining untuk baju tu.selesa pun iye. suka sangat sampai sy sendiri pun ada baju untuk ketiga2 warna ni. hihi.

apa yang bestnya, setiap warna ni ada slightly different design for the skirt. taknak la sama je semua just colour je yang lain kan. ahah.

make sure datang tau website kite, byfatinsuhana.com.my, baju peplum lace pun ada restock. tp kite restock peplum sahaja, kain tak. only RM59. wee.

ok lah nak tunjuk gambar collection kite, sila nangis teresak-esak kalau tak beli. tehehe. 

PastelRaya in Tiffany blue



PastelRaya in SeaGreen
hot item peplum tops 

take care people :)

13 comments:

  1. Tahniah Fatin... Moga kamu terus maju dalam kehidupan yang kamu tempuhi...

    ReplyDelete
  2. Nice, kak fatin ada shop ke? Or we can just buy online?

    ReplyDelete
  3. so pretty.. contact lens pn cantik!! :D

    ReplyDelete
  4. aaaaarrr... cantiknya.... srius...

    ReplyDelete
  5. Lawa-lawa laa akak..nak kena grab satu ni..hihi

    ReplyDelete
  6. http://gilerkentangworld.blogspot.com
    to know about islam & economy

    ReplyDelete
  7. visit my blog to know about islamic economy knowledge
    http://gilerkentangworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. comellllllllllllllllllllllllllllll

    ReplyDelete
  9. hi Fatin. Nice photos and awesome dresses. Already ordered one once launched :) Need a favor, though. Can you do a simple tutorial on how to wear the shawl for the Coral peach dress? Very pretty.

    ReplyDelete