Monday, November 15, 2010

hello holiday !


assalamualaikum..!
hye!
*entri kali ni perlu banyak tanda seru, menunjukkan
rasa girang. maklumlah paper final sudah tammat.

korang sume sehat?!
sy sihat! terlebih sihat! sgt sihat!
terasa macam hormon adrenalin terlebih dalam
badan ni. fuhh.
tak sangka bila last paper, rasa kosong sgt.
sama lah macam area kat rumah sy ni.
di pusat komersial seksyen 7.
kosong, sampaikan sy dan housemate boleh
parking kereta bersebelahan tanpa ada
kereta lain!
kami sgt teruja dan terus ambil gambar kenangan sebab next sem
kami sudah berpindah ke tempat lain.
yeay! pindah rumah!
*ikea, u have to help me ;)

*dari kiri: snow white, baby j n baby s. hambik kau name
sume nak gedik2. takpe lah. nama pun perempuan ;)


oh td lepas maghrib ke rumah saudara di bkt jelutong.
n i ordered cupcakes sempena birthday emir n congrats for
maksu yg dah dpt title 'professor' ;)
alhamdulillah!
anyway, siapa2 yang berminat utk order cupcake
sebegini boleh la like 'sugar rush' di facebook ye.
seriously, cake sgt3 cantik. n rasanya.
super sedap.
nak sy ulang?
super sedap.
faham tak kalau tulis berulang tu maknanya confirm sedap?
so. cepat lah order sekarang.
good.
*perisa coklat berinti keju di dalam. sgt sedap!

esok sudah pulang ke kuantan.
ya Allah.. sangat2 tak sabar!
i miss my family so much ;(
everyday asyik call ummi.
kesian ummi kene layan anak perempuan dia
yg byk ckp ni. huu.
i miss my family. i miss damia n umar.
i miss teluk chempedak. i miss 'masak-masak-
tak-jadi-hampeh' time, i miss everything back at kuantan.
n ya.
i miss my cats. siap lah korang.
balik ni tiap2 malam kene tido ngn ai tauu.
haha! ;p


*foto bukan kepunyaan sendiri. tapi mereka sgt comeeeel!

ikhlas dari,
budak kecik yang tak sabar nak balik kuantan.
hee.

17 comments:

  1. hey adik manis . selamat bercutiii ~

    ReplyDelete
  2. best nye cuti
    kite exam pon x start lagi
    :(

    ReplyDelete
  3. shiera : makasih ya buk! ;)

    syazwana : err. ye ke.. bile start? takpe.. all the best wak ;)

    ReplyDelete
  4. yeeay cuti jugak tapi 1 week je..ngee..heppy oliday fatin..btw the cupcakes look yummy2...^_^

    ReplyDelete
  5. aiyak..paper last 1/12 la..x leh nak happy2 lagi..nyway selamat bercuti fatin dan selamat hari raya haji..eh awal sangat ke wish..hehe..

    ReplyDelete
  6. che wan....hepi oliday n camat raya qurban....c ya next sem insyaallah...sonok dapat jd kawan che wan n all of the gurlfrenxxx.... xoxoxo

    ReplyDelete
  7. wahh ! best nyer kak fatin ! mesty heaven gler kan ? hehe , emmm , nmpak sedap la cupcake tu !
    btw , kak , nxt entry , jgn gne warne2 yg striking tau , tak nmpk la :)

    ReplyDelete
  8. hee! jelesnyaaa! hppy holiday awak :)

    ReplyDelete
  9. Enjoy you holiday darling! ^_^

    ReplyDelete
  10. Ok! sangat jeles!
    cepatlah cuti ni dtggg!

    ReplyDelete
  11. happy holiday fatin!

    comel kuceng tuh :p

    ReplyDelete
  12. comelnye........................................................................kucing tu

    ReplyDelete
  13. fatin! baru perasan..awak dudu dkt pusat komersial yg bgunan scary tu ke? huhuhu

    ReplyDelete