Monday, September 23, 2013

advertising.

Assalamualaikum and hi,

this is just a quick update, kepada sesiapa yang berminat untuk advertise di blog ni boleh email ke byfatinsuhana@yahoo.com. ianya merangkumi 1 blogpost + 1 tweet + 1 fb fanpage status + 1 instagram. 

apa yang menariknya?

it is for your media exposure! lengkap dari blog, twitter, facebook dan instagram. macam mana flow nya? simple! emailkan jenis business korang dan details yang korang nak sy highlightkan (maximum 10 gambar). untuk blog, sy akan buat draft dan bagi pada korang untuk review dulu.  once everything is agreed, then we'll proceed :)

p/s- harap penjelasan ringkas sy di atas memudahkan kepada mereka yang bertanya. thank you dearies! 

4 comments:

  1. Assalamualaikum fatin suhana ... thanks for the brilliant idea. :)

    ReplyDelete
  2. sis, ada tarikh tamat tak nak advertise ? :-)

    ReplyDelete
  3. sis ada email, nanti tengok ye.. :)

    ReplyDelete