Thursday, September 12, 2013

new tv series- sahabat.

Assalamualaikum and hi lovelies :)

ehemm. if you happened to follow my blog fanpage at facebook (promote jugaaaak), you might noticed about Sahabat music video. the mv is soo cool that i made it for few of my close friends. not just it is awesomee liddat, the mv is also promoting its new series in ASTRO channel 104, named SAHABAT :)

anyways, have you seen the MV yet? u should see mine! the one that i sent to my lovely yuyung and you can do it for your bestie. tehee. frankly, the first time i saw the MV (the ever so pretty twins ida n iena sent to me), i cried! sebab it is really touching and sweet. huu.. lembut sangat hati ai nih. sobs.


                                      

haaa.. nak tengok lettew. hehe. korang boleh klik sini kalau nak tengok :)



ahh.. i know, when it came about friendship, no one can resist how fun it would be! so make sure don't forget to watch the new tv series SAHABAT on channel 104 starting this 16th September :) banyak pelakon2 yang sedia ada femes ada dalam tv series ni. kalau korang suka Oh My English, haa ada la several pelakon yang diserap masuk kesini(i am one of OME fans!!). andddd ade liyana jasmay jugeee. kite suke dia berlakon sbb ngade2 mencik. haha. girlies betuls dah ayat tu.*muntah rainbow.




bestnyaaaa. bestnyaaaaa. tak sabar nak tunggu 16 September lepas tu duduk depan tv sambil peluk Dreamer n Faith (kucing baru kiteee). adrenalin rush tahap kritikal sebab excited sangat. tssk. oh btw, sementara tunggu 16th september, you can start doing your own mv for your bestfriend, or even share quotes! semua boleh tengok dekat siniii.

buatlah untuk seseorang, pasti mereka tersenyum gembira bukan kepalang. sekian ayat skema dari saya. tata!

6 comments:

  1. ramai sangat sahabat ni..sahabat di kala susah & senang!!!!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blospot.com

    ReplyDelete
  2. Will definitely watch the movie. ;)

    ReplyDelete
  3. kalau dah semua blogger promote tv series- sahabat...
    mmg kena tgk nih.. hehe

    ReplyDelete
  4. kalau omputihnya F.R.I.E.N.D.S..

    ReplyDelete
  5. akak memang sweet lha.. untung kak yuyu.. hope both of u will friend till jannah.. insyaallah,

    ReplyDelete