Saturday, September 14, 2013

meet faith

Assalamualaikum and hi :)

seperti yang korang tahu.. i love Dreamer so much. tidur sama, gi dobi sama2, tgk tv sama2, online sama2, nangis sama2 (motiff).. in fact kalau sy buat kerja sampai lewat pagi, dia akan tidur kat bawah kerusi tempat sy buat kerja. dia sedaya upaya takkan tidur kat atas katil kalau sy tak tidur lagi walaupun ianya nampak tempting ya ampunn.





but now.. ada makhluk baru. yang buat dreamer pening kepala sebab setiap hari ikut dia pegi mana2. sampai dreamer masuk tandas pun makhluk tu ikut. he seems a bit stress masa mula2. dok mengamuk je seminggu tu. tapi lama2 dia faham yang dia dah ada adik baru. tehee.

meet faith :)

kemana2 dreamer pegi, kat situlah faith ade. comelll. hihi.



faith ni baru nak masuk 3 bulan. thanks to kak anne penmerah sbb bagi kucing comel baka flat face + persian. faith terlalu peramah dengan semua orang, unlike dreamer yang a bit choosy. faith dgn semua orang dia ok, semua benda dia tak takut, kadang2 risau jugak sebab dia terlalu hyper, tapi nasib baik la time dia dah letih dia akan tidur mati. hehe.

part paling best bila malam2, both akan tidur sekali. so skang ni kat katil ade sy, dreamer n faith. comel je memasing bila dah ngantuk cari mummy dia sebab nak tidur. since faith ni kecil lagi memang jaga dia sangat2 sebab risau dia sakit ke apa kan. nasib la dreamer faham. ahah.


since farah pun suka sangat faith, she made this video. jom layansss ;)

 

enjoy your long weekend people! :)

11 comments:

  1. comelnye..especially yang kene selimut tuh..cozy betul nampak..patutler manja.

    ReplyDelete
  2. eeiii...comel sangatla faith! but dreamer is much more cuter! :D

    ReplyDelete
  3. amboi macam orang betul dia baring kat katil.. huhu

    ReplyDelete
  4. fatin sama kita..sy pun ada kucing baru mcm faith tp warna coklat + putih..nama saya bagi MieLo.. sebab sebelum ni kucing saya nama MieChan & MieMie..

    ReplyDelete
  5. my friend ckp,tak elok amik gambar kucing.nnti jangka hayat dia pendek/cepat mati..

    ReplyDelete