Sunday, April 10, 2016

Mumbling.

Assalamualaikum and hi,

Rasa macam lamaaa sangat menyepi dari tulis hal2 peribadi dekat blog ni. bukan taknak bercerita, tapi lepas kawin suami lah tempat cerita tiap-tiap hari. Ada je benda, terus cerita kat dia. kalau dia busy, call umi. kadang sampai panas hp sebab lama sangat berborak. 

But. i miss mumbling in my blog :') 

So sementara husband main game bola, kite gunakan waktu ini dengan sebaiknya. gituu. ahah. Well currently, setiap hari busy dengan production Raya for ByFatinSuhana (BFS). tak ada istilah pukul 6 balik rumah, masak then tengok laptop. Dia macam skip everything, buat kerja setiap masa berhenti untuk makan, solat. harini lah dah lega sikit. 

Kadang-kadang penat tu rasa macam bangun pagi taknak keluar bilik pun. konon2 mogok nak rehat. tapi bila rehat, hati pulak tak tenteram sebab kerja banyak. WHAT IS THIS FEELINGGG. tsssk

Tapi sebenarnya suka je macam ni. cuma lepas raya memang nak claim extra honeymoooon dengan suami lah. tehehe. harap2 suami bawak gi jalan2. Aminn. *berdoa penuh khusyuk

Actually banyak benda nak share dengan korang pasal business. What you should do, how to start, Things that you're not supposed to do, etc.. takpe2 slow2. I try malam2 rajinkan menulis. at least therapy jugak kan dengan keje melambung macam ni. 

Till then, 
Take care people :)

2 comments:

  1. tu laa rindu nak tengok kak fatin berceloteh

    ReplyDelete
  2. I heart you kak fatin. Of course I will wait your sharing about business :)

    ReplyDelete