Thursday, April 7, 2016

Skin Commitment Campaign - Cetaphil

Assalamualaikum and Hi,

If korang ada follow Instagram Fatin, you may noticed about Cetaphil post that i uploaded around last week. Currently right now, Cetaphil ada buat Skin Commitment Campaign tau and Campaign tu merangkumi Video dan contest. yasss, i like contest. hehe.



Cetaphil punya kuiz ni senang yang amat. ye lah sebab pasal kulit kita sendiri. so dengan mudahnya kita boleh jawab sebab tak perlu bukak buku ke, google ke, study tak tidur malam ke. gigih betul kan. Dah, jangan over sangat. Jawab contest ni cecepat lepas tu on the spot dapat voucher RM 5 dari Watsons. yeay! dannn ada lagi tau. korang berpeluang memenangi produk Cetaphil bernilai RM 250. wahh.. menarik kan?


So please, jangan fikir lebih2 tanya boyfriend atau text dekat dalam group whatsapp kawan2 tanya patut ke diri ini menjawab kuiz Cetaphil. nanti tak pasal nama korang is no longer in the group whatsapp. huhu. dannn jugakk, sebabnya kalau korang lambat melepas la yekk. Voucher RM 5 tu hanya tertakluk pada 3000 peserta pertama yang jawab kuiz Cetaphil je.

Mesti korang dah tak sabar nak buat kuiz ni kan. tapiiii. Sebelum buat kuiz tu, meh layan Skin Commitment Campaign ni dulu. click kat bawah ni tau. seyes bila tengok video lagi semangat nak jawab kuiz. mana tau dalam video ni ada soalan bocor kee. haaa, baik tengokkk






Kat mana nak join contest tu? boleh KLIK DISINI UNTUK KUIZ BEST ITU.



Fatin pun pakai tau :)

To know more about Cetaphil, boleh check these details :


WEBSITE : http://bit.ly/1VFatin 

FACEBOOK : http://bit.ly/1SFatin 

INSTAGRAM : @CetaphilMY 

TWITTER : @CetaphilMY 

YOUTUBE : http://bit.ly/23Fatin 

#cetaphilmy #‎skincommitment #‎cetaphilworks

No comments:

Post a Comment