Sunday, April 1, 2012

dear ladies.

Assalamualaikum.

ni kite nak kongsi something.
disebabkan malas menulis, so kite
buat vlog. aci tak? hee.


harap2 korang dapat la input2 disebalik
random things yg sy cakap tu. ;p

have a nice day and
do take care of yourself :)

32 comments:

  1. setuju fatin! even sy lelaki sy sndri tak percaya pd lelaki. selalulah berhati-hati especially kpd wanita2 yg suke date dgn jejaka2 yg bru knl dkt social network yg fana ini. tak pun takyah date trus, suruh je mamat tu masuk meminang hehehe :p

    Yg bab check-in tu memang tak perlu pun. mana perginya privacy kalo g shopping, g kerja, g beli ikan, g beli seluar dalam semua nak bgtau. Sume tu saje terang2 nk bgtau position kita biar org kidnap je.

    btw nice entry fatin (walaupun mengelat sbb taknak taip tp buat vlog je hehehe no offense :p)

    ReplyDelete
  2. have a nice dayyy :)

    ReplyDelete
  3. 1.tutup aurat
    2.x bgitau kita dimana
    3.sentiasa berteman
    4.research
    5.bljr step yg mudah

    sngt setuju...kita hrus lbih bhati2

    ReplyDelete
  4. i agree with that!bkn stakat pmpuan,malah lelaki pun plu lebih aware bout their safety to prevent bnda yg x diingini.always bear in mind to take care of ourself :)

    ReplyDelete
  5. betul2.. yg paling penting jgn slalu sgt check in tu.. bahaye.. :) thanks for the tips.. really useful :)

    ReplyDelete
  6. setuju :) andd, suara fatin macam neelofa la. suara yg jenis sesuai jadi pengacara. hehe

    ReplyDelete
  7. Setuju sgt2, tmpang iklan my blogshop ya di http://urbanzmuslimah.blogspot.com/
    Jemput la tgk2 and kalo berminat boleh la isi for fb kami boleh cek Urbanz Muslimah..tq :)

    ReplyDelete
  8. blogging pon bahaye. post sane2..banyak yang skodeng!

    "takut nak kluar" so jangan la buat blog n famous!

    ReplyDelete
  9. Usaha tangga kejayaan ye? kelakar sikit ayat tu. Tergelak gua. Cakapla sama-sama usaha jaga keselamatan. Nice tip untuk para gadis2 kat luar sana. Have a nice day

    ReplyDelete
  10. nice vlog :)
    follow you dear . follow me back :)

    ReplyDelete
  11. salam fatin.. waah ada vlog baru!
    walaupun vlog kali ni tak terpakai utk diri sy, tp ianya tetap best.
    buat vlog byk2 lg okey \('',)/

    ReplyDelete
  12. ladies je..ok fine

    ReplyDelete
  13. as-salam. just asking out of curiosity. am i worthy in asking your hand in marriage?

    ReplyDelete
  14. Thank youu :) hehe, kalau korang laki, nasihat2 la gf ke, bini ke, adik beradik pompuan ke kan. Aha. Thanks for watching ya donggg. Wink.

    Asking hand for marriage? Should let me know who u really are then!

    ReplyDelete
  15. I am an avid youtube viewer. Most of my search are about makeup...
    Then, days after days, i was wondering about my aurah. Then my fingers started to type in hijab tutorials. :)
    then i saw some videos teaching girls to wear hijab. one of them is you.
    insyaAllah, i'll be wearing hijab soon. thanks for inspiring me.
    anyway, you are so pretty!

    ReplyDelete
  16. Very nice vlog..kdg2 benda yg cenggini kita terlepas pandang...perkara kecik tapi impact sgt besar..x salah nk check in kat fb or foursquare tapi biarlah tempat yg boleh memberi input yg berguna pada org ramai...xkan la dlm tandas pun nk check in...ape2 pun good effort from fatin..keep it up...1st time komen blog org nie...~aku menulis bukan kerna nama~....

    ReplyDelete
  17. cam over je kamal tu.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... nanti kamal angry baru susah
      apa pun gua di negara-negara berkecuali
      haha

      Delete
  18. RAJINNYA KAK FATIN SUHANA NI BUAT VLOG.BAGUS2 :D

    ReplyDelete
  19. pesanan berguna untong para gadis sunti.hehe

    ReplyDelete
  20. Anda pun tak tutup aurat betul-betul fatin suhana.Pakai baju ketat.tudung pun tunjuk dada. Rasa-rasa kalau dapat duit dengan modelling pakai macam tu halal ke pendapatan anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lain orang lain pendapat, betul tak bro?
      apa pun gua di negara-negara berkecuali haha

      Delete
  21. sabrina : Alhamdulillah! thank you for watching :) do let me know for any progress ya? glad to hear about u've wrote. wink.

    time kasih tau tgk. walaupun over katenye. hehe!

    sekejap, do you really know me? do u know how i wear recently? i bet u don't. hee. takpe, i take that as who i was. thank you :)

    ReplyDelete
  22. huhu mcm control ayu jek =.=

    ReplyDelete
  23. sy lelaki pun sibuk tengok..hehe
    x patut

    ReplyDelete
  24. berbalik pd hukum Allah s.w.t jer insya-Allah... semua selamat...

    ReplyDelete
  25. Kepada fatin suhana, bukan semua lelaki jahat. Ada yang baik seperti kaca dan permata. But apa yang penting gua nak bagi nasihat jangan dekati guys yang "Drug Addicted". Mereka semua ni memang penyumbang jenayah. Gua pernah pergi satu kampung yang penuh mereka semua ni. Memang kepala diaorang ni dah tak betul.

    ReplyDelete