Wednesday, April 18, 2012

le me as zhe panel. aww~

Assalamualaikum!

tajuk entri dah macam bahasa mandarin campur perancis pun ade. huu.
apa2 pun, first of all.. Alhamdulilllah!
petang tadi baru selesai shooting untuk rancangan talkshow Generasi Y di RTM Angkasapuri.
i was invited as one of the panel, along with abg mejahh terbang tinggi2 uolls and ustaz hadi.
tajuk yang kami kupas adalah mengenai buta hati.
apa tu buta hati? macam mana blh terjadi? like seriously ade org mcm ni lg kat atas muka bumi?
ok soklan last sekali tu over sikit. haih.
pokoknya, kalau nak tahu lebih lanjut boleh tgk talkshow ni pada hari sabtu depan, 28/4 di tv1.
sy mmg awal2 g kuar jalan2 lah, segan nak tengok. eheh.

terima kasih sangat2 pada muaz and hisham yg super best!
tanpa mereka dan kru2 rtm yang lain, serba formal la talkshow tu agaknye.
i had fun and i gained a lot of knowledge :')

mate pejam sbb terlalu menghayati ceramah ustaz. paham?

abg mejahhh mengangguk2 tanda setuju. eh?

muaz mmg happening habis! memang sesuai dia jadi pengacara untuk program2 sebegini :)

mata mengecil sbb eksaited. hmm. tapi bukan kalau eksaited mata jadi bersinar2 dan lebih
besar ke?(-_-')

pokoknya (asal suke sangat guna perkataan ni hari ni?),
marilah kita tidur sekarang memandangkan jam sudah menunjukkan pukul
1.40pagi dan esok sy harus bekerja. huu.
jangan lupa saksikan Generasi Y setiap sabtu di TV1 ye!

goodnight awaknye:)

25 comments:

  1. waaa. bestnyeee. congrats fatin n mejah!

    ReplyDelete
  2. wah...bagus2,respectlah!btw,u cantik dear!

    ReplyDelete
  3. cantik betoi..tergoda sebentar..hehe

    ReplyDelete
  4. alaaa..ada kelas plak hari sabtu..issk.

    ReplyDelete
  5. lain nampak muke bile x guna make up tebal2..
    btw, nampak innocent n muda ;p

    ReplyDelete
  6. wah ohsem dan sangat2 cantik la... sayangnya tak dapat tengok..

    ReplyDelete
  7. seriusnye mejah n fatin, u nmpk sweet bile x mekap tebal sgt..

    ReplyDelete
  8. ala.....xboleh nak tgk..kat kolej xder tv...huksss

    ReplyDelete
  9. kak fatin nampak tembamlah pipi.
    shomell! XD

    ReplyDelete
  10. this time nampak natural.. sgt menawan kalbu..

    ReplyDelete
  11. this is actually the first time i've ever heard of that show. cant wait to watch kak pateyn.

    ReplyDelete
  12. rasa cam nak ajak kahwin...cair dibuatnya

    ReplyDelete
  13. nmpk pipi tembam tapi tetap comei..:)

    ReplyDelete
  14. wow!!
    menarik juga..
    baru tau program ni..
    eehheee

    ReplyDelete
  15. wao!! x sbaqnyaa nak tgk show tue nnti. sis fatin looks gorgeous, elegant n beautiful :)

    ReplyDelete
  16. Salam alaikum...What's the colour (brand & name) of your lens here?

    ReplyDelete
  17. awat lawa sngat xtau..dh 2 kli komen ni..hehe

    ReplyDelete
  18. buta hati xpa,jgn buta perut..hehehe...nice blog ;-)

    ReplyDelete
  19. nk komen skali lagi le jugok.. hehe.. chomey betul.. sejuk mata memandang.. grrr~(^_^)'

    ReplyDelete