Saturday, April 7, 2012

My bestfriend's wedding.

Assalamualaikum.

last week kawan baik sy dari form 1 sudah berkahwin.
sgt gembira tapi sedih sebab nanti tak boleh nak culik fazreen
macam yang sy selalu buat.
lepas ni kene call pejo mintak permission untuk culik bini dia.
entah2 dia suh buat surat rasmi hantar kat dia (-_-')

fazreen sgt cantik that day!
kami satu geng semua balik ke kuantan (padahal sy mmg kat kuantan je pun. hehe),
ain dari skudai pun sanggup balik dan bangun awal pagi sebab taknak terlepas bas.
sungguh hebat pengorbanan kawan2 nih. sy juga hebat, sebab dua kali pegi jamuan.
lepas balik rumah, datang semula sebab saje nak menyibuk lagi.
rasa macam mak pengantin dah. eh silap, mak pengantin dalam
konteks ini adalah najat nasihah sebab dia sangat blur dan konon busy hari itu.
*sigh.

enjoice the picturistic! <-- kesilapan grammar maha nyata. tssk.



fazreen ku sayang, semoga berbahagia
dan cepat2 menimang cahaya mata yang comels!
aunty fatin tak sabar nak bawak pegi taman main buaian.
eceh. macam senang je cakap.
hehe.
apa2 pun, tahniah awok!
dah kawin ke, belum ke, i still love you like the way i used to :')



24 comments:

  1. cantiknya pengantin perempuan ! :) hehe ehem kak.fatin bila lagi :pp

    ReplyDelete
  2. comeiiii nya dia.. umo bape tu ? :)

    ReplyDelete
  3. eh..nik ilani pon ade situ?huhu >.<

    ReplyDelete
  4. lawanya baju pengantin dier and pelamin...suke3

    ReplyDelete
  5. tahniah tuk kawn awak..awak bile lg?hehh

    ReplyDelete
  6. bestnya. best friends forever. lau nak jumpa bff kak fatin yg dah kawen kena buat temujanji dah pasni. hehehe. C: <3

    http://anamiyaki.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. org suka photographer dari Minstry of Moment

    ReplyDelete
  8. wahhh..kak fatin bile lagi??tu kwn baik..ahah..time kak fatin msti lg cntikk..jgn lpe jmput pmbaca blog.:)

    ReplyDelete
  9. saya suka tengok baju pengantin tu. cantik! dan si pengantin pun manis sangat. tahniah! :)

    ReplyDelete
  10. cantik gambar dan pengantin..
    hehehee

    ReplyDelete
  11. chantekk ! tahniah ! semoga mereka berbahagia... lepas ni turn kak fatin plak. hewhewhew :)))

    ReplyDelete
  12. waah best =D

    The bride & groom fun giler.

    ReplyDelete
  13. hahah. sesedap rasa ye FS mintak cepat2 anak ye. haha

    ReplyDelete
  14. kaka fatin bila lg? tahniah buat kaka fazreen.

    ReplyDelete
  15. wah, tahniah jgk utk fazryn sbb dia satu kelas dgn sy kat polisas..hehe

    ReplyDelete
  16. sis fatin plak bila lg? btw, congrate to ur frenz, sis fazreen. pengantin yg cumel ;)

    ReplyDelete
  17. interesting blog... im new blogger hope u can follow me back (mymatatajam.blogspot.com). u r one of my inspiration.

    ReplyDelete
  18. oic
    aunty fatin bila nak kahwin? hikhiks

    ReplyDelete
  19. Cantik deco :) Pengantin pun sama padan, sama cantik.

    ReplyDelete
  20. klu fatin lg btambah2 cantik...jgn lupe jemput:)

    ReplyDelete