Saturday, September 29, 2012

Cosry showcase and product launch.

Assalamualaikum :)


Hari rabu lepas saya ke event cosry, di the terrace, curve. walaupun sgt rendah diri sebab yang lain mostly artis kebabom. kugagahi jua sebab my bro dpt invitation jugak, AnnasEaskey. kalau tak, mau merangkak pergi. apa yang best nya event cosry ni, saya boleh pilih one lucky followers di twitter untuk jadi date saya untuk haritu. memang seronok sebab boleh bersuka ria bersama-sama sambil tangkap gambar retis2 hebak :') my date is Marissa Irdyana. thank you dear sudi jadi my date :')

some of you might ask, cosry tu apa? cosry sebenarnya adalah butik baju ekslusif. rata-rata pelanggan cosry ni kebanyakkannya adalah selebriti. sebab tu masa launch new product haritu, yang datang banyak selebriti. well i guess, when important people started to trust you, you must have something that others might not have. i bet the quality must be very good :)

saya sampai agak lewat sebenarnya, tapi nasib baik event tu pun start lambat. bila crew cosry tanya my name, then dia bawa saya dan diana ke meja kami. i am soo excited sebab satu meja dengan izara aisyah! hewhewhew. excited dalam hati je lah, sebab kena tahan perasaan excited, orang tgh event formal kot. huhu.


sharifah zarina sang 3 songs. her voice is just, marvellous :D

lepas tu ada cabutan bertuah. memang saya ni muka tak pernah kena cabutan bertuah, jadi memang tak dapat barang2 best from cosry. sigh. selepas cabutan bertuah, ada fashion show. baju-baju lebih fresh dan sesuai untuk remaja dan wanita muda berkerjaya,

tuti yang hot :D

farah cantik :)


pengacara pada hari tu, dee. oh ya, HE. aduhai. he's really funny. i wonder why he wear women's dress for the event. iyee, baju hijau tu izara cantik namanya :)

btw, korang mesti nak tau kan mana satu diana? haa, inilah diana tuuu :



cantik kan diana ni. single lagi ni. ehem. eh. sorry yang, terpecah rahsia. ehehe. banyak sangat cite2 yang kami kongsi that day. i hope after this kita boleh berjumpa dan share our stories again.. best sangat!

hari tu saya decide untuk pakai tudung awning sebab kes malas nak gosok. saya rasa macam a bit janggal sebab nampak matured, korang rasa? *tak sedar diri dah 23, mmg la mature. sobs. apa2 pun, jom kita layan gambar :

with dear shea and diana. lama sangatt tak jumpa shea ni :')

marsha si kaki cantik. jealoush.

vanida imran, love her since ever!

angelina lavocah ni sebenarnya sangat friendly. terkejut jumpa2 terus hug. iolls terharu :')
ada banyak lagi artis2 yang datang, tapi mungkin sebab saya lapar dan sy memang food lover. makanya saya makann dan makann. last2, banyak artis yang dah balik. tak mengapa, dapat berjumpa dalam environment mcm haritu pun dah memadai. cumanya terkilan sebab nak ambil gambar dengan sharifah sofia yang kini manis bertudung, tapi sebab wartawan banyak nak interview dia.. jadi tak berkesempatan. mungkin jodoh di lain masa :)

till then, selamat berhujung minggu. take care people :D

41 comments:

  1. Replies
    1. kalau ke event tu, yg lain lebih2 lagi gojes :)

      Delete
  2. Replies
    1. best sebab ada date, kalau sorang2 segan jugak sebenarnya. ehes.

      Delete
  3. Yea, akak nampak matured pakai tudung tu. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. sometimes kene bagi nampak kite ni dah matured. eceh ;p

      Delete
  4. dgn izara xtgkp pic kew??!!dia ok x??=)=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeee. tp saje tak upload. kes tamak namenye. ngehehe. she's stunning!

      Delete
  5. wah..bestnya.. izara aishah pun ada..kem sala kat diana ye.hahaha.dasar tamak

    ReplyDelete
  6. cantik! picture dgn izara takde ke? akak fatin ni cantik sentiasa..jelez pika!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade je ngn izara.. saje je upload skit2. ehes.

      Delete
  7. Serious memang glam habis.. cantik sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. indeed.. semua yg datang tu semua glam2

      Delete
  8. Replies
    1. kite tak byk pic dia.. yg ade pun tak berapa menampakkan izara tu. sobs. utk tatapan sendiri kat lappy aja. huhu

      Delete
  9. wahhh...gila best! jmpak retiss bagai. wahh2! haha.. overnya saya. btw, u look matured sis when u wore the hijab. but for me, it still look nice. then, i dont know that sharifah sofea sudah pkai tdung. really dont know. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. tu la, dia dah pakai.. n sangat cantik dan sopan. serius nampak paling menawan :)

      Delete
  10. still maintain cun2...

    alaa, ingtkn bnyk gmbr2 dgn artis lain, hehe..

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maafkan kite, kite sibuk makan time tu. uhuks.

      Delete
  11. babe, baju u sangat cantik! i like the colour!

    ReplyDelete
  12. Dah tengok website dia hmmm cantik2 ..

    ReplyDelete
  13. YA ALLAH mati2 akak atie bace ingtkan ur producr launch..br nak merajuk sebab x diajak..^_^..u look real pretty on that peplum dress dear..:)

    ReplyDelete
  14. cantik baju fatin...bestnye dpt jumpe retiss.. <3

    ReplyDelete
  15. hai fatin.. cantik.. boley kite tau u pakai foundation n make up ape? coz sgt cantik.. kalah retis u.. :)

    ReplyDelete
  16. fatin
    kim salam kat diana eh
    kalau dia sudi nak kawan leh je hihi

    lonely soldier boy

    ReplyDelete
  17. fatin,u pkai tdung bawal lg cantik,,tdung yg u pkai tu cam makcik sikit la..cam lain lak muka u

    ReplyDelete
  18. alal,, nga addicted nk bju peplum kurung ni,, boleh bg suggestion x beli kt ne??

    ReplyDelete
  19. i love this both sister. kak fatin dan kak diana. kak fatin sangat sangat cantik dan kak diana sangat sangat comel. masa ni, kita merajuk dengan kak diana. haha :(

    ReplyDelete
  20. Sis, you looked stunning in this outfit but please la sis next time do not wear that tudung....x sesuwei...jgn marah ye sis. You mmg cantik....just the tudung.

    ReplyDelete
  21. hai dik..cantik baju u..beli ready made atau tempah..cantik la..

    ReplyDelete
  22. kak fatin...lawa baju..beli katne...berkenan ade jgk ngan baju

    ReplyDelete
  23. fatin cantik la baju u tempah ke ready made..

    ReplyDelete