Thursday, September 13, 2012

featured in Majalah Wanita :)

Assalamualaikum :)

I was featured in Majalah Wanita (Oct 2012)!. Pagi tadi lepas hantar adik ke sekolah, pegi pasar jap sebab nak beli makanan pagi n fresh flowers. tiba-tiba ternampak magazine ni.. haih, bulan 10 tak masuk lagi tapi dah ada untuk bulan 10. belek-belek, bila dah sampai page 42.. eh. erk. gulp! terus tutup magazine tu cepat-cepat, bayar then letak terus dalam handbag. huu.. sy mmg macam tu sebenarnya.. segan tengok, tapi nak tengok jugak. macam ape je. eheh. 







"kebetulan yang menjadi." kalau nak tahu apa motif iolls (sebenarnya akak wartawan. heuheuheu) buat suspen, sila beli dan baca majalah wanita bulan 10 ni ye. banyak lagi input2 menarik dalam majalah ni sebenarnya. bagus betul majalah wanita :)

wardrobe by : Aneesa Amani and Vivadea.
photographer : AnnasEaskey.

take care people :D

29 comments:

  1. nice witha golden heart fathimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. waaa..wajib beli nie kat fatin suhana ader nie..ngee

    ReplyDelete
  3. kalo saya yg botak dan boroi ni masuk majalah wanita gak, musti lagi gempak hahaha!!

    ReplyDelete
  4. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! sukaaaa!

    ReplyDelete
  5. wah.. Nati kite jumpa di kedai kite beli deh... haha.

    ReplyDelete
  6. cool beb gambar lu, gua suka keje lu, smoga lu lebih pengaruh remaja untuk bertudung kerana Allah, biar ape orang kata, selagi lu buat just 4 Allah, just do it, barakah is there.

    ReplyDelete
  7. blogger ariff shah pun baca majalah wanita keluaran ini. Apakah anda berdua sedang couple? :P

    ReplyDelete
  8. Aww my feveret akak msk MAG~ tp kan kak,, asal nmpk lbh chubby ha? happy eh~??

    ReplyDelete
  9. mjlh perempuan ke wanita fatin? -.-'

    ReplyDelete
  10. awww seronoknya tengok diri sendiri dalam mag.. :p

    ReplyDelete
  11. cantik mekap..hehehe
    sy dh follow akak,sila follow kembali..

    grapeladymyra.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Ho ho kat sabah tak keluar lg isu oct..waaaaa..T_T

    dhiavivadea

    ReplyDelete
  13. Superb and gorgeous!
    blogzorroxx.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. cantiknyew.........

    hai..saya follow awk..

    ples... help me.. http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/help-me-again-bloggers.html

    ReplyDelete

  15. semoga berjaya mengejar popular dan nama.

    ReplyDelete
  16. wah. congrate. best dpt masuk majalah.

    btw, i'm back.
    http://spymaster90.blogspot.com/2012/09/im-back-back-again-yeahaaaa.html

    ReplyDelete