Wednesday, September 5, 2012

sale! sale! sale!


Assalamualaikum :)

so here goes the sale!

 if interested u're a SERIOUS BUYER, please email me your 
full name, address, hp number and code 
to : trulyaddiction@yahoo.com

harga tidak termasuk postage ye.
setiap penghantaran ke semenanjung malaysia , rm 6.
sabah dan sarawak, rm 9.

enjoice!

Maxi dress (SOLD OUT)

maxi ini free size. fit untill size M :)
suitable for people : 165cm and below

dusty pink SOLD OUT







Devil's red RESERVED




Dark red AVAILABLE

sorry tak sempat nak snap this colour! :|

Lavender AVAILABLE



Barbie pink AVAILABLE



Turquoise RESERVED



Deep black RESERVED



Blazer (SOLD OUT)

ALL RESERVED
selalu sangat jumpa blazer yang lengan 3 suku je. tp sekarang tidak lagi! 
lengan panjang, longgar dan labuh berbanding blazer2 lain yang pendeks. 
my new comfy blazer!

blazer ini free size, fit untill size M :)







Maxi dress (office wear) (SOLD OUT)

we're back! disebabkan byk positive feedback makanya, we sell this dress again.
made with cotton, dan sgt sesuai utk ke pejabat dan formal event.
tapi sy pegi jalan pun pakai baju ni sbb nampak sopan :)

maxi ini free size, fit untill size M :)
suitable for people : 155cm and below

brownies SOLD OUT



Coral RESERVED


Sesame black RESERVED


70's pink RESERVED


Moroccon blue RESERVED


Navy blue RESERVED


Necklace (bibs)

so pretty! bagi mereka yg bertudung, jangan risau utk bergaya menggunakan accessories ni.
sila ke link ini utk melihat tutorial pakai necklace hebak :')








thank you and have a nice day :)

25 comments:

  1. assalam yg maxi dress tuh free size ke?

    ReplyDelete
  2. fatin, kim slm dkt barly yer.. hehe..

    ReplyDelete
  3. cantik2 la.. InsyaAllah jika saya ada nak beli, saya akan email awak ye.. saya macam berkenan warna hitam tu.. tapi saya pulak lelaki.

    ReplyDelete
  4. Mek..comey la maxi dress..tp pendek..

    ReplyDelete
  5. book for 70's pink & roses lavender yang..
    -norain yusof-

    ReplyDelete
  6. halla!!x restock ke dress atas sekali tu kak?

    ;D

    ReplyDelete
  7. one of the blazar pic macam tersilap harga.. 84? should be 55.
    klo xsilp la... -cik suka perhati hiiihi

    ReplyDelete
  8. all are great! beautiful! harga pon brpatutan. :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, fatin,blazer wrna peach dh ada yg reserve ke?? kalau fatin restock blazer warna peach tu..saya nak sangat2, betul2 nak... =)

    ReplyDelete
  10. dress rose tu cantik tp t'lalu labuh utk sy -.-'

    ReplyDelete
  11. kak, winter green blazer tu ade lg x?acaner nk bli?

    ReplyDelete
  12. roses lavender tu cantik..nak beli mcm mana?

    ReplyDelete
  13. Hae Non..salam Kenal..jangan lupa mampir keblog aqu ea..qwe tunggu Followback sama Komentarnya !! Salam Persahabatan ea Non !! :D

    ReplyDelete
  14. roses lavender 2 sy nak order mcm maner.
    boleh x email kat sy..
    makhalis@ymail.com

    ReplyDelete
  15. Hey there! This роst could not be written any bеtteг!
    Reading thіs рost remindѕ me of my good olԁ room matе!
    He alwayѕ kept сhatting about this. Ӏ will forwarԁ this aгtiсle tо him.
    Pгettу sure he ωill have a good reaԁ.

    Thank уou foг shаring!

    Αlso visіt my ωeb-site; Payday Loans Online
    Check out my website - Payday Loans Online

    ReplyDelete