Sunday, September 9, 2012

sale : bawal and shawl :D

Assalamualaikum :)

sy adalah seorang penggemar bawal tegar. jadi hari ni nak kongsi 18 warna2 menarik tudung bawal buat korang semua! silelah excited sebab warna2 ini susah nak dapat, well for me lah. hehe. sengaja pilih colour2 feveret sy sebab kata orang, kalau kita nak menjual.. biarlah nampak cantik dimata kita. ye dak? :) oh. shawl cantik pun ade jugak. silelah scroll kebawah utk menjamu mata anda. wink.

jika berminat, sila emailkan nama, alamat, no telefon dan kod pilihan ke trulyaddiction@yahoo.com. terima kasih daun keladi :D 

p/s- segala email akan direply esok. Insya-Allah, setiap warna ada stock utk 5-10 helai (warna terhad) :)

Bawal
RM 10 per piece 
*excluding postage. (RM 6 for semenanjung, RM 9 for sabah n sarawak)

tak payah nak sebentar sangat lah. scroll bawah terus jumpe. huhu.








Shawl
RM 20 per piece 
*excluding postage. (RM 6 for semenanjung, RM 9 for sabah n sarawak)





thank you. selamat berhari weekdays! :D

17 comments:

  1. fatin..canteq kaler..include postage ke tak ni?

    ReplyDelete
  2. kain dye jenis mcm mana ey kak??

    ReplyDelete
  3. sis, kain bawal ni keras ke lembut ? sbb saya dh try beli bnyk bawal tp smunya jenis kain yg susah nak jadi tsk :(

    ReplyDelete
  4. sekarang nie mmg tgah musim bawal semula...(^__^)
    cantik2 semuanya...
    semoga sukses dlm business ye..=)

    ReplyDelete
  5. cntiknya shawls! the colours are great! wonderful! harga pun murah :)

    ReplyDelete
  6. nice
    http://blogzorroxx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. fatin,if i skrg dekat area im so klu kita meet up je jimat sikit hehe tgh save budget ni tp minat gila warna2 tu.acane?

    ReplyDelete
  8. salam sis..
    i'm nurliyana syuhada..i'm de one yg order colour faded jade n mangosteen..i dah buat payment n emailed u bukti pembayaran..but still no reply.hope to hear from u soon..can't wait to hve them :-)

    ReplyDelete
  9. Heyyy, boleh tanye? ade lagi tak tudung bawal niy? if ade, nak beli :)

    ReplyDelete
  10. Hai,ade stock lg ke?

    ReplyDelete