Wednesday, September 19, 2012

wedding.

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah.. last 2 weeks abang kedua sy dah selamat dan sah jadi husband kak ema. excited tahu dapat ahkak ihpar baruu. hehe. they were together since high school. 7/9/2012 mereka diijabkabulkan, n 9/9 tu genap 11 tahun mereka bersama. sweet tau, ai nangis tengok video yang Fakhrul Amin buat. sobs. sobs. 

kak ema ni kira orang senegeri jugaklah, orang kemaman. jadi senang la nak berbahasa, takde la nak beromputih uolls kan. ayat macam ape je ai tulis ni. hish. since kami semua dah kenal lama kak ema, we  already felt she's part of the family :)



pic cantiks! credit to Puteh production as the official photog for kak Ema's wedding reception :)
then, 15/9 lepas, majlis sambut menantu di kuantan pula, our side :) maaflah ye, gambar lepas2 ni semua gambar siblings dan cousins yg camwhore. gambar abg wan n kak ema kene tunggu AnnasEaskey update. hehe. 


lil' sis, me n cousin ainun. thanks ainun betey, dtg 2-3 hari utk bergosip ttg kisah hidup kita. aiseh ;p

wif hana, me, ainun n lovely sis in law, kak wani :)

hmm. basically ni mmg kiteorang pun. lolz.

zhe real us. sorry for the inconvenience.  

silelah buat dialog. annoying sungguh tengok candid neh. haha.

oh well, kami 2 beradik ni pun boleh juga buat2 comel. iya, sila muntah hijau sekarang. 
hmm. both 2 brothers dah lepas. lepas ni tinggal siapalah agaknya..



haha, okbai! 

p/s - siapa2 yang nak iklankan product mereka (an entry n sidebar link), blh emailkan ke trulyaddiction@yahoo.com. thank you :)

45 comments:

  1. tahniah diucapkan.

    sepenaraya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. cantiknya fatin & adik fatin! btw cantiklah dress yg fatin & adik fatin pakai tu! yg paling ida suke is kat bahagian lengan fatin tu..buat dress & orng yg pakai tu nampak lg cantik! tambah dgn lace mmg perfect sgt dh dress tu! suke <3

    ReplyDelete
  3. semua cantik.and really love your stunning dress.boleh jadi inspiration buat baju baru nih.hehehe

    ReplyDelete
  4. baru tau kak atin ada abg,hikkkkk..

    ReplyDelete
  5. u n ur sis sgt preety..
    Subhanallah :)

    ReplyDelete
  6. tak sabar nak tunggu turn awak pulak.hehe

    ReplyDelete
  7. love ur dress so much!!!;)

    ReplyDelete
  8. awk bile lak nie..jgn lupe jmput piko..hehe

    ReplyDelete
  9. ha...suke sgt dress fatin n adik...cantik sgt....

    ReplyDelete
  10. I love your pepplum dress, whatever your wear you always look gorgeous fatin :)

    ReplyDelete
  11. salam...ur dress is gorgeous..so sweet on u and ur lil sis..
    anyway..can u show us how ur lil sis wear that tudung bawal..it looks so sweet..i like it a lot...
    tq dear..

    ReplyDelete
  12. fatin...thanksss utk tutorial shawll...suke!!..suke tgk awk pki shawll juge...

    ReplyDelete
  13. saya pon orang kemaman jugak..hihi
    suke tengok kat fatin..lawa sangat-sangat-sangat..hehehe ;)

    ReplyDelete
  14. Hihi, gambar akak yang last sekali tu dua2x comels ! Saya suka-saya suka !

    ReplyDelete
  15. Suka tengok akak dengan akak2 lain ! Comelss !

    ReplyDelete
  16. Love your dress! cantik sangat:D


    http://zirahasnan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. cantiknyeee lipstick kak fatin pakai tu.. brand ape ye.. mind to share??

    ReplyDelete
  18. i adore ur pelum kurung,,,cantik giler.. happie terima kakak ihpar baru.. :p

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Skali pndang mcm ayu raudah pulak sis dlm gmbr ni^^

    ReplyDelete
  20. sis boleh tanya.. ,mcm mana nak dapatkan lace macam kat baju akak tu??

    ReplyDelete
  21. tumpang sekaki.. Gambar2 aunty2 petugas takder ke? hihi.

    ReplyDelete
  22. tumpang tnye.. yg pkai bju pink sume2 tu dah kawen ke blom.. heee... minat lak.. ;p

    ReplyDelete
  23. jemput bace ^^

    http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2012/09/cerpen-cinta-hanya-kita.html

    ReplyDelete
  24. suka tengok fatin & adik punya dress. lovely!

    ReplyDelete
  25. fatin, where to get ur peplum dress? who's the tailor? or it will be available in your clothing line nnt? :)

    ReplyDelete
  26. http://www.facebook.com/pages/Setai-Baq-Hang/146081522201799

    jum like page saya awak..blog saya pon awak follow la..tq awak

    ReplyDelete
  27. oooo...
    rupa2nya fatin kezen ngan ainun..
    patutla ada iras2..

    ReplyDelete
  28. boleh bg suggestion tak nk beli bju peplum kurung

    ReplyDelete
  29. Fatin ur peplum tu..guna kain ape ye? Cantik

    ReplyDelete
  30. Hi fatin...leh tau x ur peplum tu guna kain ape ye? Cantik sgt2

    ReplyDelete
  31. amboi kakak. abg kawen, mcm dia plak kawen. hehehe

    ReplyDelete
  32. Fatin, ur so pretty...gorgeousss....^_^

    ReplyDelete