Tuesday, September 18, 2012

restock :)

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah.. dapat jugak restock the previous items.
if u're interested and SERIOUS BUYER, please email me your
full name, address, hp number and code to :
trulyaddiction@yahoo.com

harga tak termasuk postage ye.
setiap penghantaran ke semenanjung malaysia, RM 6.
sabah dan sarawak, RM 9.

enjoice!

MAXI DRESS

maxi dress ni free size, fit untill size M.
suitable for people : 166cm and below


DEVIL'S RED AVAILABLE




DARK RED AVAILABLE


DEEP BLACK AVAILABLE




MAXI DRESS (OFFICE WEAR)

we're back, again and again! disebabkan banyak positive feedback, makanya we sell 
this dress again :) made with cotton, sangat sesuai untul ke pejabat dan formal event.
tapi sy pegi jalan pun pakai baju ni sebab nampak sopan :)

maxi ni free size, fit untill size M.
suitable for people : 155cm and below.
(bg mereka yang tinggi, boleh pakai dengan maxi skirt/jeans, sangat style!)

BROWNIES SOLD OUT




CORAL SOLD OUT




SESAME BLACK SOLD OUT




70'S PINK SOLD OUT




BLAZER

selalu sangat jumpa blazer yang lengan 3 suku je. tapi sekarang 
tidak lagii! lengan panjang, longgar dan labuh berbanding blazer2 lain yang 
pendeks. in short, this is my new comfy blazer!

blazer ini free size, fit untill size M :)

PEACH (SOLD OUT)





WINTER GREEN AVAILABLE



14 comments:

  1. Sis, yg deep black tuh memang hitam btul ke warna dia? Or a bit like grey? Just asking :)

    ReplyDelete
  2. fatin, thanks for restocking..sy dh place my order dkt email, harap2 sy dpt the peach blazer! =)

    ReplyDelete
  3. xde maxi dress size until L ke...?=(

    ReplyDelete
  4. cantik yg dress kat ats tu..tp tkot pjg sgt :(

    ReplyDelete
  5. blazer tu paling besar saiz aper??

    ReplyDelete
  6. puhliiizzzzz restock maxi dress office wear...!!!!!
    want it so bad :(

    ReplyDelete
  7. maxi dress tu mmg ada dua colour je ke ?? stock ni sampai bila ek ??

    ReplyDelete
  8. bila nk restock blk? nak beli maxi dress... wane brown :(

    ReplyDelete
  9. slm, nk beli maxi brownies tu,.......

    ReplyDelete
  10. sis, akak ade email nk order deep black. tpi no reply...ade stok lg?

    ReplyDelete
  11. Da emel xd respon pn.huhu

    ReplyDelete
  12. Akak, devil's red maxi dress still available tak ?

    ReplyDelete
  13. Salam sis boleh restock maxi dress office wear tu? really want it :(

    ReplyDelete