Tuesday, September 4, 2012

looking for long sleeve clothes?

Assalamualaikum.

Ada berita baik kepada korang semua yang sedang mencari dress/ blazer/ cotton maxi dress yang berlengan panjang. sbb sy sendiri kadang2 susah nak cari, sometimes kalau ada pun, lengan 3 suku. haihh. so bila dah jumpa yg lengan panjang, selesa, tak ketat, still menarik and ada style.. i will sell it here!  sila2 lah free kan diri korang esok malam ye. stok amat terhad. siapa cepat dia dapat! :)


confirm tak rugi :')

see you tomorrow girls!

25 comments:

  1. esok malam pukul brape..?

    ReplyDelete
  2. ok,nak tunggu esok malam..xsabarnya..

    ReplyDelete
  3. InsyaALLAH akan berada di sini esok fatin :)

    ReplyDelete
  4. saya nakk sis!! dah lama carik nie....

    ReplyDelete
  5. x sabanye.... :')

    ReplyDelete
  6. Cantikk... tp mesti utk XL to plussize mampu tgk je.. :(

    ReplyDelete
  7. mana2?? dah esk dah ni.. waiting !

    ReplyDelete
  8. lame nk ckp..muke k.fatin mcm datin norjuma. admire sgt2 kat akak :D

    ReplyDelete
  9. lame nk ckp, muke k.fatin xtumpah mcm datin norjuma. admire sgt kat akak :D

    ReplyDelete
  10. cmane nak order ? nak reserved untuk dark red boleh ? :)

    ReplyDelete