Wednesday, January 9, 2013

since ramai yang tanya..

Assalamualaikum n Hi,

i've been consuming Lamor 2 for quite some time. dulu excited sangat masa awal2 terus tulis kat blog pasal apa yang ai ambil everyday. then tiba2 senyap je kan, sorryyy! bukan sebab product tak bagus ke apa, it just that.. this product memang i betul2 ambil dengan konsisten dan sangat2 nak share secara details. so you know lah kan.. once kata nak cari masa yang betul2 free untuk tulis tentang produk yang kita guna ni.. macam banyak pulak halangan nye. sigh. sorry for that. tssk.

nak tahu pasal previous entry yang i tulis pasal lamor boleh click sini.

disebalik kekusutan meja ibarat hutan rimba, cuba teka mana Lamor2 sy? :D


masa awal2 consume this product, sekadar mencuba. besides.. taste dia sedap kan. jadi tak ada masalah  lah nak cuba. then bila habis satu kotak, baru sedar yang jerawat besar ke, kecik ke.. tak tumbuh2. i was like.. okay.. it might be good.. so sy pun order lah lagi satu kotak. i was so happy when pergi kenduri2, orang tegur my skin cantik. ihiks. bukanlah bangga.. cumanya it feels good when you don't have to work hard to make your skin looks good.

ramai juga yang tanya apa yang sy makan, what did i do to my skin.. etc. sy mula2 tak faham kenapa lah beberapa orang dok tanya pasal my skin. kalau setakat tanya kat gambar fb ke blog ke, tu boleh kire edit lagi kan (lolz), tapi kalau jumpa masa g pasar yang ai sendiri tak mandi lagi tapi sebab nak masak barang takde jadi pegi beli tu, boleh kire something jugak lah happen to my skin kan. hoih panjang nye. jadinya.. sy kaji lah semula.. sy hanya makan 2 supplement. VCO and LAMOR 2. vco tu khas untuk masalah2 dalaman which memang sy makan sangat2 lama. and LAMOR 2 is for my skin. macam ada seri kata orang. hewhehwhwhehwjjshk. itu bukan makian, itu macam nak puji kulit sendiri tapi segan nak taip. jadi taip je apa2 sambil tutup mata. 


muka nak tayang Lamor. huhu!

sy harap sangat sy menjawab segala pertanyaan korang mengenai apa yang sy gunakan/amalkan untuk kesejahteraan kulit. korang dah tahu rahsia sy, so korang bolehlah beli. aumm! sy tak jual LAMOR 2 ni. korang boleh order product ni di sini : Simply Bella Rossa. Insha-Allah, kalau ramai sangat yang tanye, ai jual. haha, boleh gitu? tengok lah kalau rajin. i said KALAU ok. tapi tak salah la kalau i jual product yang i guna kan.. nak motivate orang pun dari hati, sebab diri sendiri guna n banyak perubahan. Alhamdulillah.. :)

till then, take care! :)


14 comments:

  1. Fatin,

    ramai juga da buat testimoni pasal LAMOR 2..
    nowdays, banyak da supplement untuk kesihatan...kita tinggal buat research, ikut kesesuaian, beli, guna dan tunggu result ;)

    psst : shawl tu sama la, tapi kita punya warna pink ^_^

    ReplyDelete
  2. wow ! akak, u look so different .. seriously akak sangat lain berbanding dulu .. nice one ! =)

    ReplyDelete
  3. fatin suhana nie cantik lar... suke tengok..

    ReplyDelete
  4. patut la tengok muka u lama-lama tak jemu gittew....=D but seriously.awak cantik.saya jeles.wuwuwuwu...nak beli lamor 2 gakla.

    ReplyDelete
  5. wow... patut la cantik.. guna roduk ni upenye. heee....

    ReplyDelete
  6. rahsia d'sebalik seri muka fatin^-^
    bestnya dpt pupuskan jerawat,siti nak cuba juga la♥

    ReplyDelete
  7. hehe..harganya mesti mahal kan? mahal tapi...berbaloi. that's good. :)

    ReplyDelete

  8. sounds good.
    patut makin cantik.
    rindu fatin..lama sgt tak jumpa.
    fatin buat apa skrg?smbung masters ke?
    kerja?stay kat kl ke skrg?
    nak call fatin,tp biasa call tak berangkat..
    xpe,faham fatin mesti busy.
    ok,take care dear.
    eh,masa kuantan banjir,fatin kat mana?kl ke?rumah kat kuantan cmne?ok?
    sorry berjela pulak..

    ReplyDelete
  9. ohh..tu la lamor. tu pasal cikgu2 perempuan dok sibuk dengan benda ni dulu..

    ReplyDelete
  10. salam blogger dari blogger Kelantan.....

    ReplyDelete