Wednesday, May 9, 2012

sisters in action.

 Assalamualaikum.

hari sabtu lepas, sy dan adik sy, farah telah memulakan  operasi kami.

Farah bersungguh-sungguh bangun awal hari itu.
 untuk melaksanakan operasi tersebut,
kami ke Dhe Rhu Beach Resort, Kuantan.

Captain Fairul and Dr. Atiqah's wedding. agak2 dah boleh teka operasi kami? :)

teka cepat!

now you know :)
Farah sebenarnya ditugaskan untuk makeup pengantin. ahah.
amboi2.. tak habis form 5 dah makeup org. kaktin taknak makeup pulak.
(-_-')

anyway, disebabkan farah tak blh drive lagi makanya kaktin dea haruslah berkorban 
jiwa raga utk turut serta menemaninya. tapi mmg dtg awal pun sebab nak tolong siapkan
kak tiqah with her wedding dress and tudung. she's so pretty even without makeup, 
and i adore her skin so much! flawless sangat sangat :')


MUA dan photographer yang khusyuk dengan kerja mereka. ehemm.

kak tqah yang super cantik!

i love this picture! of course lah bukan org picisan mcm sy yang ambil. thanks to thephotographer for such a lovely picture :')
the pretty ladies! iye2, yang kedua dari kiri adalah kesayangan sy, Nadia Rustham. hehe. it's her brother punya wedding:D

berminat untuk melihat lebih banyak gambar?
ataupun mahu ambil gambar superb semasa wedding korang nanti?

silelah ke fb page iniii. ataupun add abg2 photographer idaman malaya ini, Fadly Bahtiar dan Sheikh Hafez. hehe!
*faham tak banyak gila gambar mereka dlm camera ni ala2 photoshoot pun ada. they're nice! silelah hire mereka.hee*
gambar2 lain dah tak larat nak ambil sebab kelaparan.
makanan sedap, deco cantik, everything went very well.
congrats kak Tqah n abg Fairul on your wedding!
you guys are so perfect together :D

lepas makan dan mengambil aiskrim cone 2 kali tanpa rasa malu
sebab terlalu sedap (yg second mtk abg tu buat double scoop lagi.uh perangaii),
kami pun beransur pulang.
and i saw this cute creatureeeee :

kenapa perlu comel dan manja?  sobs.
tiba2 boleh cakap bahasa pelat2 kan bila cakap dengan kucing.
padahal kucing tu boleh je faham kalau cakap normal. oh habit.
segala macam perkataan konon comel keluar,
sampai Farah pun tak faham kakak dia cakap apa.
anyonyonyo 

never get enough of cats. kucing kat rumah pun tak habis geram lagi. 
till then,
mahu rehat, entah kenapa sekarang rasa macam tak cukup rehat.
sigh.

night people :)

23 comments:

  1. rehat jaga kesihatan ye :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya pengantin =)

    kita pun suka kucing jugak. tapi sayang , since duduk rumah flat dah tak boleh bela dah. jiran busuk hati . sobs =')

    ReplyDelete
  3. chantek pgntn...take rest ^_^

    ReplyDelete
  4. have a good rest ftin..
    amboi farah..dah jadi mekup artis na..;)

    ReplyDelete
  5. Wah! talentnye ur sis. n gorgeouslah pegantin (^-^)

    ReplyDelete
  6. Lawa lahh makeup. Cantik pengantin :)

    ReplyDelete
  7. kalau sheikh tu saya kenal..dia kwn kpd kwn sy, intan baizura mse duk kuantan dlu..die mmg femes pun kan...wah adik fatin muda lg dh jd jurumekap...well done..^__^

    ReplyDelete
  8. pgantin cntik sgt..untung la pandai mekap..;)

    ReplyDelete
  9. bagus tul farah, pandai cari duit lebih dengan minat yang ada.. good luck to her..

    ReplyDelete
  10. wah berbakat gak your sis dalam makeup2 ni.... :) suka tengok pengantin tu nampak cantik..

    ReplyDelete
  11. Lawa la gambar-gambar ni semua. Like it!

    ReplyDelete
  12. tudia.... pasni boleh la selalu kontek2 artis...

    ReplyDelete
  13. abg nadia rustham dh kawen?congrat to nadia..hebaknye farah..kecik2 dh jd tukang make-up org..hehe :)

    ReplyDelete
  14. haha saya kenal photographer fadly tu.. jebat nickname dia..

    ReplyDelete
  15. ceehhh. boleh lagi posing budak 2 orang tu! hahahah! thanks love to u and farah. i dah ada calon MUA terbaik utk i punya future wed nnt. ECEYYYY. <33

    ReplyDelete
  16. ok dah agaknye. hihi. mwahs! :*

    ReplyDelete
  17. kak fatin, kebetulan sy n family ada family's day kt de rhu...tapi 2 days after kak fatin pegi sana la....klau tak, boleh jumpa akak =)

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Kedua-dua photograper tu saya kenal.. memang hebat-hebat..

    ReplyDelete