Sunday, August 5, 2012

advertise your product here :)

Assalamualaikum :)

post kali ini sy mahu dedicate kepada para pengusaha online/physical shop sekalian alam. kepada mereka yang berminat untuk mengiklankan business mereka di blog sy, kini peluang sudah ada di depan mata ;p. kepada yang pernah inbox sy, maaf sebab dulunya kurang bersedia. sekarang ai dah bersedia sepenuh hati uolls. ye lah, dah habis belajar (Alhamdulillah.. i've got deanlist :) ) dan kurang sedikit tanggungjawab tu. ehe.

macam mana you nak promote barang i ni fatin?

begini, bg setiap kedai sy akan menulis satu entry mengenai barang2 yang dijual. dan akan ada link fanpage/website kedai anda di sebelah sidebar kanan blog sy nanti. jadi tak adalah susah-susah orang nak search kedai2 best nanti :) link itu akan bertahan sehingga seminggu selepas raya :)

what i need :

your website link.
pictures of your product (as much as you want).
why people should buy the product/ the benefit.
details of the product.

harga adalah sangat berpatutan memandangkan ianya lebih murah dari apa yang sy terima untuk sponsored ad sebelum2 ini. 

jika berminat, bolehlah emailkan kepada sy product/kedai anda ke : trulyaddiction@yahoo.com

thank you :)

2 comments:

  1. Salam, saya berminat..nnt saya emailkan kat akak ye...n i'll sponsore u too for my products..

    we give, we get back kan...sedara sesama ISLAM, x salah saing memberi...btw, slmt berpuasa akak comel... :)

    ReplyDelete
  2. fatin, sy ada emel mengenai iklan utk blogshop. sila check yar :)

    ReplyDelete