Sunday, August 5, 2012

Premium beautiful :)

Assalamualaikum :)

Have you heard about Premium Beautiful (PB)? if pernah, good then. if tak pernah.. like seriously girl? hot selling items kot nih! takpe2.. meh sy cerita mengenai kebaikan PB ni. First of all, what is PB? PB ni sebenarnya adalah korset untuk para wanita yg bercadang mahu mencantikkan badan. PB ni bukan sahaja korset semata-mata, ianya 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran, 30% untuk kecantikan. 

yang untuk kecantikan tu fahamlah sebab korset. tapi untuk kesihatan tu.. macam mana?

PB membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan kadar metabolisma dalam badan. the best part is, warranty nya adalah WARRANTY SEUMUR HIDUP! meaning, kalau ada rosak ke, koyak ke.. boleh hantar pergi baiki n yeap, it's FREE.

untuk pengetahuan korang, sy sendiri pun pakai PB. bukan baru2 pakai, dah nak dekat setahun jugaklah pakai PB ni. hasilnya mmg sgt2 puas hati.memang tak rugi kalau korang nak melabur untuk beli PB ni, sebabnya boleh pakai sampai bila-bila pun. dah namanya warranty seumur hidup, gunakan sebaik mungkin lah opportunity tu. hehe.

sy sangat tertarik dengan satu info mengenai PB ni. it says, 

Burn 150 Kcal
walking (36mins)
shopping (40 mins)
house cleaning (34 mins)
tennis (33 mins)
dancing (43 mins)
skipping (18 mins)
bowling (23 mins)
climbing stairs (15 mins)

but wearing premium beautiful for 1 hour
will burn..

900 Kcal (calories)!

cubalah bayangkan kalau korang pakai PB ni sambil berjalan ke, memasak, hang out, fuhh.. berapa banyak boleh hilang kalori :')

some of the benefits wearing PB during fasting months :

1. fast weight loss.
-our bodies will automatically seek a source of energy in the body that is fat during fasting, happened when energy is in declined. that is why usually when fasting, the weight will be reduced untill (on average) 4kg. according to study, if wearing PB during fasting the blood flows become smoother, the weight loss is more efficient from 5kg to 10kg!

2. detoxification
- fasting for 30days in Ramadhan, will help to generate toxin in the body through the colon, kidney, lungs lymph and skin. the detoxification is on the deepest level, which allowing hidden toxins in the blood and tissues to be dissolved or immobilized.

ada banyak lagi kebaikan PB ni, kalau berminat dan terasa nak cuba PB boleh lah contact kak Ian Sham di 017-2030635. free consultation & trial. or boleh juga melawat blog kak ian gorjes ini, just click here :)

6 comments:

  1. dasyat bisnes dia.almost 3 pon ada benda baru. :)

    ReplyDelete
  2. nie makanan ke ape? x paham la..

    ReplyDelete
  3. kawan saya pakai dah lama, tapi same je. mungkinkah hasilnya berbeza??

    ReplyDelete
  4. pakai PB rupanya..patutlan slim jek.. :) cantek!

    ReplyDelete
  5. Best pakai... sape lum try kene try

    ReplyDelete