Tuesday, May 31, 2011

i hate.

assalamualaikum.

banyak benda nak update sbenarnye. tp gambar2 ade kat camera my sis.
makanya kene tunggu balik kuantan la. sobs. takpe.. dis week sy balikkkkk.
teruja :')

td dok blogwalking n tgk some of my friends ade buat list of the things they hate
n it's spreading at twitter. walaupun sy tidaklah aktif dgn twitter.. tp sy nak buat gak!
cambest jek kan. at least sy sendiri blh tau ape yg sy tak suke kan.
well.. let see :

15 things i hate

1. waiting. sy mmg kurang sabar bab tunggu2 orang. sabar tak sabar pun,
sy pernah tunggu 3 jam. tuh da limit lah. after that, boleh tukar jd hulk dah. sibs.

2. sakit perut. memandangkan perut sy selalu meragam tak kire masa.. sy sgt benci
bile perkara ni berlaku. favourite time : before jwb exam, mase nak dpt result,
before perform, time2 tgh sibuk. huaaaa. nanti time nak akad nikah cemane la kan.
uhuks. jauh bebenor sy fikir ni. haihs.

3. orang mencarut. tak kire lelaki ke perempuan.. awk mmg berjaya buat sy turn off bile
awak mencarut. sgt tak matured. sgt tak hensem/ cantik bile korang buat cemtuh.
kalau dah marah sgt ke kan.. cube2 la selawat ke, tak pun puji diri sendiri ke
(mcm tak pepasal je? ),
or senyap aja. sy sometimes kalau marah sgt, fikir la semua org tak perfect.
n kalau perlu tegur org mana2.. be polite. tak perlu mencarut bagai.
tak nampak hebat pun.

4. overslept. bile dah terlebih tidur sy akan panik. bile panik sy akan
takde mood. bile takde mood sy senyap. bile senyap takde selera makan.
bile takde selera makan sy sakit. tssk.

5. katak. masa form 4 sy sanggup bedah ikan sensorang drpd bedah katak time
biology. enough said.

6. no activities. bosannya kalau tak buat apa2. sy mmg jenis
yang kene buat something instead of lepak2 tak buat apa.
planning activities is soo much fun!

7. panas. kalau cuaca panas, semua benda pun rasa
nak marah. nak keluar rumah pun fikir dua kali. aiseh.

8. short hair. sy tak suke kalau rambut pendek. rase macam.
weird? ok ni hanyelah psikologi. nanti rambut da ta jd mcm dlm iklan syampu dah.
wuu.

9. buncit. bilelah perut nak flat mcm model2 kat tv neh. down betul.

10. people pushed me to do things that i don't wanna do. jgn lah paksa okay?
sy boleh perli korang balik. pedasss punye haa ;p

11. lelaki gatal. haha. no offence lah kan sume perempuan pun tak suke.

12. org bwk kereta tp tak bg signal. susah sgt ke nak bg signal in the first place?
satu signal boleh mengubah segalanya. eceh. eheh.

13. watching horror movies. dun ask me to watch. like seriously.

14. depan2 dok puji. blakang2 dok kutuk. pantang betul org mcm ni.
puas kot dpt buat due2. kutuk ngn puji sekaligus. eh?

15. carbonated drink. kalau minum pun setakat 2-3 teguk je.
i don't like the taste of it. kalau kat mcd pun akan tukar either
ribena or milo. kalau tgk wayang, amek soya. huhu.
rase cam budak2 la pulak. uhu.

till then, will update more soon!
take care people :)

17 comments:

  1. tak ske xde aktiviti?
    meh basuh baju kitee :p

    ReplyDelete
  2. i pun hate gile kat nombor 1,2,4,6,9,15.... mmg paling benci tunggu la...i bukan btukar hulk dah..mmg jadi Naga berkepala 2 terus....sampai sembur habisan2 org yg wat i tertunggu tu..hehehe~

    ReplyDelete
  3. hahaa . tak suka org tggu n tk suka ditunggu .

    ReplyDelete
  4. haaaa. geng2 . saya pon salu ada masalah dgn perot . time dalam kete nak sakit perot bagai . nak nak time jalan jauhh :( time kat umah ok jee . hmmm

    ReplyDelete
  5. mmg bab tunggu2 nie la paling x suka. hehe

    ReplyDelete
  6. banyak je sama ngan fatin tapi bab bedah katak tu terpaksa lah. byk eksperimen kna buat gna katak. satu lagi penipu kot. selain dari yang tikam belakang. hadeh

    ReplyDelete
  7. haha! nape yg bole slalu sgt sakit perot tuh? :p

    ReplyDelete
  8. i dont like katak jugak... and last point tu, tak suka juga carbonated drink, rasa tekak geli haha

    ReplyDelete
  9. katak blh bikin guweh muntah..xtau nape alergik sgt ngan bende tu

    ReplyDelete
  10. KATAK..xsuka jugak..tp prnah bg bnda alah tu kt kawan sbg bezday gift..jahat kan..hehehe

    ReplyDelete
  11. ^.^
    LIKE laa your writing n the things you hate

    ReplyDelete