Sunday, May 22, 2011

searching for maxi skirts?

assalamualaikum :)

hari ni sy ke putrajaya. ada shoot dengan kak jue,
owner modish mode house :)
first time jumpe kak jue dulu masa kat karangkraf.
tp sy segan nak tegur. balik2 rumah, terus check fb n yeah!
i'm right! cepat2 sy inbox kak jue, teruja kan. huhu.

btw, shoot hari ni best sbb ditemani kak amy shahril yg cunnss :)
makeup by azreen zainal. (adik kak jue)
photo by syafiq bakry. (tunang kak jue)
*untung betul kak jue neh dapat MUA n photographer seniri. ahah.
skirt yg sy n kak amy pakai actually custom made.
n seriously.. selesa sgt!
kak jue is very generous, she gave me purple maxi skirt!
suka sgt2 dgn material skirt ni.
i think it's cotton. tp yg mmg sedap n tak jarang.
n it comes with variety of colours.
perfect.

layankan gambar ini ye :
*maaf, gambar 1st n 2nd sy yg edit so, cam tak pro sgt lah kan. sobs.




kalau dah namenye photographer.. warna gambar jd terang
dan naik seriii mcm ni :


ahah..
seee.. skirt tuh cantik kan? :)
kak jue will upload her skirts on wednesday.
so cepat2 serbu fb modish shawl ni!

till then,
goodnight people :)

19 comments:

  1. seyes.. skirt tu cantik. haih. korang tgk la rabu ni kat fb kak jue. menangis kalau tak beli. wuu.

    ReplyDelete
  2. Selalu usha blogshop Modish ni. Tapi tak berkesempatan lagi nak rembat satu sebab duit nak pakai kat benda lain. Uwaaa~

    Cik Yana perlukan VOTE korang yang baik hati :)

    ReplyDelete
  3. Wahhh ~ Cantik cantik cantik :)
    Suka dengan skirts tuh , dah lama cari ^^,

    ReplyDelete
  4. ngidam kat skirt macam akak pakai tu..:(

    ReplyDelete
  5. luv the skirts!luv ur photos even more...=)

    ReplyDelete
  6. fatin, cantik! fida suke 2nd pic..nmpk cam juma :)

    ReplyDelete
  7. haaa... sgt chantek... try tgk RnR skirt, olso nice one... owned by my kakak senior ^^

    ReplyDelete
  8. kak fatin.. true yeah ..
    dress n shawl also skirt kat modish mode house semua lawa ..

    ReplyDelete
  9. http://www.facebook.com/pages/RNRcollection/128668373870515?ref=ts&sk=wall

    agree with ishiko, RnR skirt also nice :)

    ReplyDelete
  10. ini la maxi..baru wa tau ape yang bini wa maksudkan sebelum ni

    ReplyDelete
  11. Good luck for fatin dalam apa jua fatin lakukan...

    ReplyDelete
  12. liwaaaauuu! ahah. liwau pun same :)

    thank you guys. appreciate it! :')

    ReplyDelete