Tuesday, May 24, 2011

maxi day.

assalamualaikum :)

sy suke photoshoot hari ahad haritu sbb perasan diri
mcm dekat overseas.
rumput2 yg hijau mcm nak guling2 smbil nyanyi lagu hindustan.
oh indah!
kiteorang shoot dekat area picc, putrajaya.
tapi shoot smpai pukul 3lebih je sbb cuaca macam dah nak ribuut.
agak menakutkan sbenarnye. uhu.

mm. ni baru dapat pics from the photographer.
credit to shafiq bakry.
:)









orang kate sy nmpak kurus.
sy kate sbb sy tak senyum. aha.
teknik gak kann nak bg nampak kurus neh. ;p

ok lah. nak merehatkan diri sambil tgk gossip girl season 4.
i dun get it why lah serena neh cam tamak sgt dgn love.
pilih satu lelaki at one time boleh tak?
sobs. sorry emo.
bye!

26 comments:

  1. eh u memang kurus lah..

    btw, semua cantik ..

    ReplyDelete
  2. sngt gojes:)
    btw, i folo gossip girl too.
    hehe...

    ReplyDelete
  3. cantik semuanya...

    paling suka cardigan hijau tu... errr... cardigan kan tu? ke apa?... tapi, cantiklah...

    ReplyDelete
  4. huu.. sy biase je pun. tp MUA n photographer hebat! thank youu :)

    asma, follow gak ea? makin lame cam makin geraaam tgk! tp makin best. haih.

    ReplyDelete
  5. ahah.. ha'ah cardigan tu mmg lawa! dea ikut design zara. ftn pun berkenan coz warna dea jarang dapat :)

    ReplyDelete
  6. wewwit..cunnye akak atin niii :)

    ReplyDelete
  7. suka yang pink tuh. Soft je color dia :)

    ReplyDelete
  8. Hai Gorgeous :)
    Cantiklaaa.Boleh Taw You Photoshoot Katne nie?
    Ummg sesuai jadik model ^.^

    ReplyDelete
  9. weeeee~ suke nengok Fatin ^_^ keep it up a good work! ;)
    lagi sorg tu mcm sis amy sharil la huhu

    ReplyDelete
  10. pix last tu cantik...rsa nak ragut jer rumput2 tuh hehe..eh eh model ats rumput tu ag cantik!!

    ReplyDelete
  11. keh3, da fatin memang lawa nak wat cmn kn..fatin cantik!! :)

    ReplyDelete
  12. omaigoshhh syg u look so fabolous

    ReplyDelete
  13. cantik dan sweet as always...

    ReplyDelete
  14. cantek semua pic nie...suke2..huhu

    *serena jadi mcm tuu sebab kurng kasih syg family kott...huhu

    ReplyDelete
  15. tulus selalu singgah sini sebab suka lagu akak! :D

    ReplyDelete
  16. kak fatin bukan mmg kurus ke,hehe
    anyway,mane nak dapat clothes yang macam gambar 2 dan 3 tu .. :)

    ReplyDelete
  17. cantiknye. suke ur style la dear. ye, serena memang tamak. tapi dia sangat comel. hehe :)

    ReplyDelete
  18. cantiknye~~ nak jugak mcmtu, muahhaahaa..

    ReplyDelete