Monday, May 9, 2011

inner neck sale!

assalamualaikum :)






ok ini bukan sesi show off gambar sendiri atau syok sendiri ye rakan2.
ini adelah sesi nak bgtahu yg inner neck currently available!
pictures above shows that i'm wearing innerneck.
sbg seorang yg malas utk iron tudung dan memakai kerongsang,
innerneck ni mmg jalan penyelesaian. huhu.
inner neck ni seperti anak tudung yang menutup leher.
jd soal nampak leher ke apa, tak perlu risau :)
TAPI, only 10 pieces are in stock.
so i need serious buyer.
more will come, tp for this 10 pieces,
(rm30 each. rm36 including postage)
i'll post it on thursday/friday.
jadi kepada sesiapa yg berminat dan boleh bayar before thursday,
drop yr comment here so that i know who u are.
bile sy dah reply utk confirm,
send an email to me at :
phatynsuehannah@yahoo.co.uk
send me your :
full name, address, hp number.

who's the lucky 10? :)

37 comments:

  1. syakirah, mogobja, fadilah n mas : sent me your details kat email sy ye :)

    ella : material soft cotton yang. cost pun dah tinggi :)

    ReplyDelete
  2. inner ni ada owning x , yg keras kt depan tu. x nak yg tu

    ReplyDelete
  3. cantikla kamu ni fatin,akak suka tol tgk

    ReplyDelete
  4. salam fatin still available?serious nak

    ReplyDelete
  5. mira n anis izyan : send me yr details at my email ya :)

    sweet-ants : takde awning wak. dea yg lembut je. :)

    sis fareha : ahah.. biase je kak :)huhu

    ReplyDelete
  6. aliahana : yes, still available. send yr details kt my email ya :)

    ReplyDelete
  7. Sis, yana dah email. Yana nak beli 3 :)

    ReplyDelete
  8. dah fully booked. if restock i'll let u know kay :)

    ReplyDelete
  9. mau jugak.. mau...
    ade lg ke?
    (T_T)

    ReplyDelete
  10. mira : will post it on thursday or friday. thanks mira! :)

    missy chimu n cik aletheea : currently fully booked. dah restock kite gtau ye :)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. dear, kalo dh restock inform k.huhu.terlewat check ur blog. :(

    ReplyDelete
  13. astaghfirullahalazim. cantiknya lah hai.

    ReplyDelete
  14. faten, nita nak book awal2 yang next sale boleh?

    ReplyDelete
  15. alaaaaaaaaaaaaaaaaaa , melepas!! :(

    ReplyDelete
  16. fatin,still ada lg ke inner neck tu?

    ReplyDelete
  17. cmne nak pakai shawl mcm ni?? aduhh tak pandai la

    ReplyDelete
  18. salam....
    sis msh ada x inner neck nih???

    ReplyDelete
  19. lmbt find laa inner neck nih..ade lg ta..?? if restock let me know k ...

    ReplyDelete
  20. salam..inner neck dh restock ke?

    ReplyDelete