Thursday, May 12, 2011

present from ummi :)

assalamualaikum :)

sy sedang happyyyy sangaaaaat3!
dulu sy pernah mintak something ngn ummi..
n dah lame sy tunggu..
then tadi lepas lunch ummi suh g hall.
then ummi bg hadiah tuuu..
sy dah happy sgt sampai rase cam..
entahlah. terlampau suke. hati macam puas sangat :)

it's an Al-Quran.
tapi quran tafsir satu2 perkataan.
dulu sy gune kakak ipar punye kalau tak faham.
but it's in english n tulisan macam kecil2.
so bile tgk ummi punye tafsir quran.. sy jadi sgt jeles.
thanks ummi sbb bagi fatin hadiah yang tak ternilai.. :)




umi wrote :
untuk anakanda ku fatin suhana,
hadiah drpd ummi sebuah Al-Quran,
besar maknanya..
bacalah,
hayatilah,
fahamilah dan
amalkan apa yang ada di dalamnya.
Insya-Allah anakanda ku akan menjadi
org yg berjaya di dunia dan di akhirat.
Amin.

ingat umi bacalah Al-Quran.. ummi.

Insya-Allah.. lepas ni akan lebih2 lagi
membaca kalam Allah ni.
i'm so thrill actually.
tgh happy lagi.
hehe.

ok lah, nak keluar bli mop jap.
lepas tu nak sort utk innerneck yg dah bayar.
nak post :)

till then.
take care awak2 sume :)

13 comments:

  1. tak tahu kenape tp rasa mcm nak menitik air mata baca entry ni. i believe your ummi is a very wise woman. may Allah bless you and your ummi. :)

    *rindu sgt dkt my mama T____T*

    ReplyDelete
  2. seronoknya bile ada org yang hadiahkan kte al-quran..lagi 1 hadiah dari ALLAH dapat ibu yang sntiasa menyokong ke arah kebaikan dunia akhirat..:)

    ReplyDelete
  3. seronoknya. blom pernah dpt alquran lagi. hehe

    ReplyDelete
  4. i pun guna al quran ni....best kan?

    seronok baca sebab tulisan jelas dan besar.dan maksud diberi pada setiap perkataan...so kita lebih mudah faham setiap patah tu.

    actually,saya pun jual quran ni sebab ramai yg bertanya.
    so sesiapa yg nak order-ctc me 0126919398.

    ReplyDelete
  5. bagusnya dapat Al-Quran.
    Itulah hadiah paling bermakna di dunia..:)
    panduan untuk ke akhirat.
    dapat yang ada tafsir bagi setiap ayat sangat bagus:)

    ReplyDelete
  6. mcm menyayat ati jew entri ne =) cantik quran tu =)

    semoga menjadi umat dan ank yg baek =.=

    ReplyDelete
  7. quran ni saya beli harga rm100. tapi tak guna pun..lepas tu bagi kat mak. :)

    ReplyDelete