Saturday, January 14, 2012

twitter me. twitter me not.

Assalamualaikum.


sebenarnya tgh excited nak bgtau ada twitter baru.
dulu mmg dah ada, tp blh lupa pass. hebak kan?
harus mkn kismis n salmon byk2 lepas ni.
tiap2 hari buat grilled salmon with potato ke kan.
*byk betul duit na mkn salmon everyday. uh.

btw, ini link twitter sy ye : here.here.here.
kenapa sy gtau kat sini?
sbb ni je yg TRUE. yg lain tu bukan acc sy.
harap maklong.

ni pic kelmarin, shooting ngn qoma tersayang utk butik dea.



shoot with peah ahmad, gadis melayu cantik :)




ni serius tak tipu : skirt tu best yg teramat sgt.
sgt2 menepati citarasa sy!
labuh, tak jarang, tak tebal tp tak nipis, material
tak melekap pada badan, design high waist.
n tudung tuh pun best.
ini serius.

awak2 sume blh try usha fb or online shop qoma neh.
online shoppp hereee. fb hereee.


sekian, nak tdo sambil tersenyum.
mlm ni harus sambung study untuk next paper.
take care people!

22 comments:

  1. chantekkk :)
    selesa ye..lehh la try..

    ReplyDelete
  2. https://twitter.com/#!/beihamat
    follw me :) wink3
    http://beihamat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Wahh, memang cantik sangat skirt tu :) Btw, good luck sis :)

    ReplyDelete
  4. t'ingin nk beli skirt cmtu..yg ade skarag byk yg melekat kat bdn..x selesa pulak..n tdug tu pun juz nice..simple but pretty la..hehe

    ReplyDelete
  5. ika da twitt2..^,^cantekk sgt!

    ReplyDelete
  6. dlm fb dye xde pown skirt mcm nie?? nk jugak!! cantik!! :)

    ReplyDelete
  7. orang cantik pakai apa pun cantik :)

    ReplyDelete
  8. untonggg la orang cntik..eheh.:)

    ReplyDelete
  9. wow..cantiknye sis...skirt cntik,orgnye pn lawa..erm..comell3...

    ReplyDelete
  10. zurain ahmad=peah ahmad... kwn sekolah sy... hehe... dua2 cntek.. :)

    ReplyDelete
  11. ok dlm follow blog dan twitter awak ..:)

    slm blogger !

    ReplyDelete
  12. hyep..tinggi yg paling minima brpa erk yg sesuai pkai skirt mcm tu??

    ReplyDelete