Sunday, March 20, 2011

another day.

assalamualaikum :)

just came back from desa sri hartamas.
shoot utk asylla collections :)
malas tulis lagi. sy vlog aje lah.
;p





video

behind the scene nye pics :






p/s : lepas ni seboleh-bolehnya hanya mahu shoot yg benar2 tutup aurat.
hopefully. Aminn. moga dipermudahkan.

selamat malam kalian :)

19 comments:

  1. photoshoot photoshoot gak, but jgn smpai x mkn...
    btw, nice photoshoot session....

    ReplyDelete
  2. Salam fatin. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

    Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

    -plz forward- :)
    http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. cantiknya fatin^^ macam mana nk join photoshoot gak ye?

    ReplyDelete
  4. memang sangat cantik. ;)

    smoga kta menjadi seorg muslimah yg lebih baik pd masa akan dtg.
    dirahmati hidup dunia dan akhirat.
    smoga dipermudahkan segala urusan.
    ameen.

    ReplyDelete
  5. alhmdulillah awk ckp cmtu nk shooting yg lbh cver aurah ;) but wat im observed nowadays bnyk je girls yg like us tutup2 aurt ni when posing@camwhore just not like muslimah.. posing gya gedik2 n menonjol asset. ternganga2 mulut la.. beraksi daring..msg2 nk showing off sape lg cntk..WTF?? it just not appropriate when u wear tudung.. if sekadar pakai nk cover aurt but 'attitude' not as wat is seen outside..

    ReplyDelete
  6. thanks girls :)

    halusinasi : biasanya kalau nak join photoshoot, try join outing photographer. fatin shoot utk asylla collection ni sbb menang competition dea hari tu :)

    sis mardhia : thank you sis! moga kite sama2 berubah menjadi lebih baik :))

    unix_87 : it's hard for me to totally change it. but i'm trying. tak berani ckp sy dah berubah or etc. coz i know, orang akan mengata kalau2 lah (nauzubillah) kita masih tak berubah. but it's okay, mencuba utk ke arah lebih baik takkan pernah salah :)

    ReplyDelete
  7. fatin,
    lawa sgtt.plus,u look soo ayu in baju kurung :)

    ReplyDelete
  8. im not point it to u but for everyone who know they r like that.. not everyone is perfect it just my opinion bout dat.. u r gorgeous so keep this gifted. wish u success in both career :)

    ReplyDelete
  9. seronok kalo dpt jd chantek cm fatin

    ReplyDelete
  10. Fatin, bestnya u =)) cantek.
    all the best to u sweetie!

    Loves mirror!Melati are giving you free mirror♥
    ♥♥♥
    Bwekkk tak suka kejer camni
    Resipi CintaTak perlu masak pun, hehee
    Mengaji yeayyyhuuu =)Kelas mengaji =))

    ReplyDelete
  11. hello fatin suhana. nice blog. love you outwears!
    oh yer, u pakai lens kan. pls do visit my blogshop yer http://momoeyes.blogspot.com/

    100% authentic circle lens directly imported from Daegu, Korea. thanx =D

    ReplyDelete
  12. cantiknya baju fatin..sy pun nak buat satu baju camni..or fatin boleh recommend yang mana best dari butik ni? tenkiu...and good luck tau awk~

    ReplyDelete
  13. nice...awak dapt free ke bj tu?...bestnye

    ReplyDelete