Thursday, March 31, 2011

jom teman saya satu hari ini.

assalamualaikum!

hye2! name sy fatinsuhana.
hari ni sy nak bawak awak2 sume jalan2 ngn sy
pada hari kuliah. (selasa baru2 ni)


dari kiri : shaf, zati n dzatil.

pagi2 haruslah alas perut dahulu!
disebabkan kelas ustaz habis awal, makanya sy
dan classmates ke hakim seksyen 7.
aumm.
nasi lemak mmg dah jadi feveret kat sini.
tp sbb perut masih kenyanggg,

makan roti telur dgn kuah kari pun sedaaap :)
*yes, it's not healthy. uh.

ok dah habis makan!
jom2 kite balik uitm semula!
kelas en. syed ashrene dah nak startt.

ninie peneman setia a.k.a bestiee :)

where is encik ashrene??

oh. there he is. kelas paling sempoi. paling awal habis dalam mase 40 mins je.
but still, dea mengajar.
bagus betul. hehe.

dah habis kelas banking, singgah mymydin kejap.
mahu beli barang untuk masak malam ni.
since ninie tidur kat rumah sy mlm ni,
i cook for 2. eh okay, mira sayang skali :)

lauk bujang : gulai ayam, tempe masak bilis, kailan chinese style.
thanks to mira n ninie sbb time balik rumah baru sedar minyak dah nak abes.
n mereka sanggup kuar smule ntk beli minyak.
panas tahuu shah alamm ni.
it's an effort! :')

lepas dinner, kami sume pegi uitm smule.
ade event di dewan agong. *dewan baruuu :)

zati n mas :)


seee. seee. sy terujaaa sebab dewan agong ni besar!
lepas ni konvo mmg syiok lah ;)

oh btw, ape sy buat di sini?
iye. sy participate dlm menulis jawi.
lenguh jugak la tangan.
tp best juge sbb ramai orang n dah lame tak practise jawi.

iye, tulisan jawi sy mcm budak2.
so sad.
tp tak apelah, asalkan sy siap!
ahah.

event habis pukul 11:30 macam tu.
balik2 dah mengantuk.
sambil gossip2 ngn ninie sambil tutup mata.
last2 mulut gerak2 tapi dah tidur.
nasib baik tak mengingau.
huhu.

ok lah. till then.
esok sy balik kuantan lagi.
can't wait!
take care guys :)

17 comments:

  1. so nice korang dah dapat rasa dewan tu :) maybe me and sheyra won't get to use it since we're moving to puncak alam.

    ReplyDelete
  2. terkagum...sya pnyer dwm 1/4 jer dr dwn agong tuh!!

    ReplyDelete
  3. Fatin buat akak teringat zaman undergrad dulu la.. Rindu pulak nak masuk lecture hall. Sekarang ni research je bosan jugak.huhu..

    ReplyDelete
  4. comelnye:)
    kite kena teruskan tulisan jawi tu sebab macam dah jarang je kan org pakai.:)

    ReplyDelete
  5. hey tu lecturer sy dulu!! haha...mmg sgt sempoi.. rindunyee zaman study.. huhu...
    wah bes gile dewan tu..besar. kat mane die wat tu?

    ReplyDelete
  6. hehe.bru tahu name kak atin ade che wan kat dpn.;)

    ReplyDelete
  7. sgt suka baca blog dak fatin neh..blog wajib singgah..wish u all da best my dear..;)

    ReplyDelete
  8. cantik la tu tulisan. sy punya lg hampeh

    ReplyDelete
  9. dewan baru memang sangat lawa!!aritu ade dinner ctu..hehe

    ReplyDelete
  10. yes2. dewan itu sangat besar! n i'm lovin' it :) safiza, boleh gunaaa. time konvo nanti. :))

    sis maya : is it? wahh! dea mmg sempoi kan? suka betul sy, eheh;p dewan tu dekat2 area padang kawad. dekat dgn kolej perindu.

    lalaluna bella : wehee. thanks yea sbb sudi bace belog sy ini :)

    ReplyDelete
  11. u r my junior then...IB huh?

    ReplyDelete
  12. saya pun ada malam tuh...
    ala..nak sangat jumpa sis :'(

    ReplyDelete