Tuesday, March 1, 2011

daily.

assalamualaikum :)

hari ni letih sebab class dari pagi sampai pukul 6 petang.
masa time lunch sy dan ninie tak balik rumah pun.
ok balik sekejap nak ambil buku.
then pergi ke poslaju dekat pakli untuk hantar brg2 on9 shop.
kemudian kami dating dlm kete sambil makan mcd.
hmm. i wonder kenape kiteorang tak mkn kat mcd je td.
nak makan kat tempat2 sunyi je.
last skali mkn dlm kete je.
kesian betulll. tp bak kate ninie, romantikk.
ahaha ;p

iye. sy tahu ini selekeh. uhu.

both of us nye favourite! ayam goreng mcd spicy, harus drumstick. nyumss.

seronok sgt due orang budak ni.

then after mkn, kami terus ke library n start study.
esok ade test managerial economics!
me, ninie, nuar, fad, han n shushu cube utk menjadi hebat esok hari.
* i wishhh. doakan gue ya :)

tulisan cakar ayam milik sy. tssk.

after di library, kami ke kelas untill 5.
ntah kenapa lah hari ni semacam mengidam red velvet cake.
so terus pergi ke whisk di empire.
it's currently my favourite place :)
n of course lah, macarons dea terbaik!
n thanks to incik mueiz, sudi menemani dan melayani karenah
fatinsuhana yg sungguh tak menentu.
thanks awak :)


tak percaye hp sy boleh tangkap gamba lawa mcm ni. suka!

n now tgh rest skejap.
td buat calculation, mira my housemate ajar.
jap lagi nak start baca for essay pulak.
ingatkan td nak join classmates study di mcd sec 7,
tp bila dah dtg sakit perempuan.. nak drive pun sakit. :(
mm. till then..
wish me luck guys :)

nite!

9 comments:

  1. gudlak kak fatin ! =p wish u all the best :)

    ReplyDelete
  2. hehe...buat yg terbaik dlm exam ye^^

    ReplyDelete
  3. dah lama OE tak makan mcd...
    rasa macam nak g tempah mcdiliverylah pulak...
    (n_n)

    good luck tuk test....

    ReplyDelete
  4. feeza kata izyan pye macaroons lagi sdp drp whisk tu..hahaha! promote sat..
    aku xpnh try tp itulah yg feeza ckp..

    ReplyDelete
  5. huaaaaa.. test susahhh!
    cam sedih je rase. i mean, mmg sedih :(
    but thanks anyways girls :))

    ghah, blanje macarons yg izyan buattt! pls. pls. pls. ;)

    ReplyDelete