Sunday, April 24, 2011

2 more days.

assalamualaikum.

tinggal 2 hari lagi untuk final sy start.
i know, i should study right now.
tp sedang berehat sekejap.
dannnn.
nak bgtahu korang yang sy dah ade page sniri di fesbuk!
yeay! :)
bg sy ini bukanlah fan page ke ape.
cumanya, kawan2 yang tak dapat add sy through fb account,
blh lah like page sy ini.
n also, sy boleh separate kan bloggers dan kawan2 sekolah sume :)
lebih senang dan lebih adil.
sume pun boleh berkawan.

link nye : belog sy pun ade fb ;p


oh kat bwh ni video yg sy pernah upload dulu.
saje nak upload balik bg korang tgk.
skang ni sy mmg pakai yg cara messy 2 tuh.
sbbnye tak smpai seminit pun dah siap.
nanti lah, lepas final nanti akan ade lagi cara2 pakai tudung
yang mudah dan simple.
wink.





dah2.
kene tutup laptop dah.
fb ngn blog neh dugaan betul.
uhuks.

take care guys.
nite2 :)

24 comments:

  1. good luck untuk final yunk...

    hugs <3,
    Yuyu Zulaikha

    ReplyDelete
  2. gud luck fatin in ur final exam..btw sy pon stat lagi 2 hari final sy..

    ReplyDelete
  3. akak lawa lah~
    gud luck final...

    ReplyDelete
  4. i really2 love ur tutorials!
    i've tried it and its soooo cool!
    Keep it up!
    and ouh, good luck! <3

    ReplyDelete
  5. gud luck kak fatin..saye pulak dah nak habis exam..hehe..btw..kak fatin sgt lawa dlm dara.com isu bumper tu..i like!!! =D

    ReplyDelete
  6. gud luck.. semoga succeed selalu (,")..

    ReplyDelete
  7. good luck kak fatin..besok pun tulus exam bahasa mandarin..:)

    ReplyDelete
  8. salam fatin,
    i nk tya,how ye ur selendang boley "trbntuk" elok??...i mean yg curve kt ats tu???(u know wut i mean rite??)

    ps:all da best for your exam!!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. cantik nya kak fatin suhana. adore. like like like! :D

    ReplyDelete
  11. huhu..i realy like this tutorial ! dah lama cari camna nk wear pashima style camnie! :-) hehehe...tq akak

    ReplyDelete