Sunday, April 10, 2011

deanlist.

assalamualaikum :)

wah, hari ni dah hari ahad dah pun.
tinggal seminggu lagi then dah start study week.
sumpah sgt takut n rasa macam tak bersedia lagi.
ya Allah.. kuatkan lah semangatku ini..

btw, last thursday sy ke majlis anugerah dekan.
alhamdulillah.. last sem dekan.
harap2 every sem dpt macam ni.
it's one of my dream to get ANC :')

some of the pics :




nana, ninie n me :)


girlfriends :)

sy diapit oleh budak2 pandai. eheh.






itu sahaja..
entry kali ni pendek sbb nak kene bersiap ke Mcd subang.
study group!

have a nice weekend guys :)

22 comments:

  1. congratulations my dear fatin suhana!
    waa best la ea dpt dean list. aza pnah skali je dpt dean list. tu pun diorg xde celebrate pape :(

    ReplyDelete
  2. u- anugerah dekan u dpt hadiah ape....kite biase2 jew...taw...uitm s.alam juga hehe

    ReplyDelete
  3. aza : congrats aza! still, pernah dekan gak kan. aha. takpe2, dis sem kite struggle mati-matian okay! :)

    cik yat wahab : mm. i dpt cam glass ade tulis deanlist award cemtuh. huhu. oh ye ke.. course ape wak?

    dea, saharinasaharudin n momochan.. thanks! :)

    ReplyDelete
  4. wahhh..you and your friends are really the beauties with the brains...keep it up girls! stay excellence till the end! congratulations...really adore you~~

    ReplyDelete
  5. si nana baik pon deanlist ke..?
    mak ai, hebat jugak dia tu .. :D


    congrat's..

    ReplyDelete
  6. Congrats cik Fatin. Cita-cita cik Yana yang tak pernah tercapai sampai abes grad. Uwaaaa~

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  7. wahh... tahniah.. lawa2 semuanya

    ReplyDelete
  8. bertuahnye kak fatin...da la chanteekk..pandai pulak tu...congratz for ur dean list!!

    ReplyDelete
  9. i dont have a nice weekendlah sis....

    ReplyDelete
  10. wah congrats!pandai nyer.
    :)

    ReplyDelete
  11. kitaaa same , tinggal seminggu then studyweek.
    good luck sis ;)

    ReplyDelete
  12. congrats dear!
    seronoknye dpt blaja kat uitm.
    ermm,nak tanya something bleh?
    ada kwn sis dulu uitm shah alam, course engine.
    dia pun slalu dpt deanlist.bila tanya mcm2, baru tau,lecturer tak strict sgt.soalan pun senang2.cam straight foward.
    kalo kat utm,memang susah nak score.
    lecturer sume strict. soalan memang susah,bukan straight foward.mostly KBKK.
    cth; as an engineer/architect,how to solve blblabla..
    just curious,uitm skrg sudah strict or tak strict sgt?wondering if dpt study kat sana.mesti relax skit.tak tensen sgt mcm kat sini. ;'(

    all the best in your final exam! ;)

    ReplyDelete
  13. Congrats babe! Good Luck for finals nanti :)

    ReplyDelete
  14. Gud Luck Fatin Suhana..:)
    huh! dah nak ecam dah..rase mcm tak ready ape2 lg..huhu

    ReplyDelete
  15. goodluck for your final yee....
    :))

    ReplyDelete
  16. che wan, gudluck for final ;) congrats for the deanlist..

    ReplyDelete